ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέσσερις αλλαγές προπονητή στις γυναίκες και παραμονή με τον «άνθρωπο των ειδικών αποστολών»!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις συνολικά αλλαγές έγιναν φέτος στον πάγκο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, που κατάφερε τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε να σώσει την παρτίδα.

Συγκεκριμένα, η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ξεκίνησε με τον Γιώργο Σπυριδωνίδη, ο οποίος είχε αναλάβει το τμήμα λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος τη σεζόν 2014-΄15, καταφέρνοντας με επιτυχία να το οδηγήσει στην παραμονή

Ωστόσο, ο κ. Σπυριδωνίδης δεν ξεκίνησε τελικά στο «τιμόνι» του Άρη, αφού στα μέσα Σεπτέμβρη αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Ηπειρώτη, ο οποίος μετά από ενάμιση μήνα υπέβαλε την παραίτησή του.

Διάδοχός του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο υπήρξε η Σουζάνα Στανόγιεβιτς, η οποία έχει στο βιογραφικό της 20 πρωταθλήματα και 12 κύπελλα. Παρά την εμπειρία της, όμως, δεν κατάφερε να δώσει στις «κίτρινες» αυτό που χρειάζονταν, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην παίρνει αποτελέσματα και να είναι ορατός ο κίνδυνος του υποβιβασμού.

Η Στανόγιεβιτς παρέμεινε για τρεις μήνες στην ομάδα μέχρι που κλήθηκε ο άνθρωπος των… ειδικών αποστολών, ο Γιάννης Μιχαλήτσος του γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη! Ο λόγος για τον Γιώργο Σπυριδωνίδη, ο οποίος επέστρεψε σε… γνώριμα λημέρια, άλλαξε την ψυχολογία των κοριτσιών και τις οδήγησε στην εξασφάλιση της παραμονής!

To Top