Τα κορίτσια του Άρη “σκόραραν” στη ΔΕΘ και φωτογραφήθηκαν για το PRESSARIS (photos)

Τα κορίτσια της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη, αλλά και των κορασίδων του μπάσκετ βρέθηκαν στο περίπτερο του συλλόγου και “σκόραραν” στη ΔΕΘ!

Η επίσκεψη της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας των κίτρινων έδωσε λάμψη και ομορφιά στο περίπτερο και την αφορμή στις ίδιες τις αθλήτριες να περιηγηθούν στην ιστορία των 100 χρόνων του συλλόγου. Είδαν τις φωτογραφίες από το παρελθόν, τα τρόπαια του συλλόγου και το βίντεο που παίζεται στην κεντρική οθόνη του περιπτέρου.

Ο υπεύθυνος της ομάδας Γιώργος Πλαγάκος σχολίασε στο PRESSARIS ότι: “Είναι χαρά να βρισκόμαστε εδώ που χτυπάει η καρδιά του Άρη αυτές τις μέρες. Όλα τα κορίτσια ήρθαν με χαρά στο περίπτερο της ομάδας…”.

Η αρχηγός του Άρη Ελευθερία Κολλήγα τόνισε ότι: “Νιώθουμε υπερηφάνεια, χαρά και δέος αντικρίζοντας την ιστορία του Άρη! Είδαμε τα τρόπαια. Εμείς δουλεύουμε για να επιστρέψουμε στη μεγάλη κατηγορία και μακάρι κάποια στιγμή να προσθέσουμε νέα τρόπαια στην τροπαιόθηκη του Άρη”.

Μετά την ποδοσφαιρική ομάδα το περίπτερο επισκέφθηκαν οι κορασίδες του μπάσκετ, οι οποίες αντίκρισαν με… δέος τα τρία ευρωπαϊκά κύπελλα του “αυτοκράτορα” Άρη!

Τα κορίτσια του Άρη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ φωτογραφήθηκαν για το PRESSARIS:

To Top