ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το απόλυτο νικών για τους πυγμάχους του Άρη!

Με πέντε νίκες σε ισάριθμες συμμετοχές ξεκίνησαν οι πυγμάχοι του Άρη την παρουσία τους σε αγώνες που διοργανώνει το τμήμα πυγμαχίας υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης “με πέντε νίκες στις πέντε συμμετοχές τους ξεκίνησαν οι πυγμάχοι του ΑΡΗ τις αθλητικές τους υποχρεώσεις για το 2017 στους αγώνες που διοργάνωσε ο Σύλλογος υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Πυγμαχίας ,το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στη θύρα 7 του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης» στην αίθουσα πυγμαχίας «ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ».

Στη διοργάνωση συμμετείχαν εννέα αθλητικά σωματεία με 22 αθλητές και πραγματοποιήθηκαν 11 αγώνες όλων των κατηγοριών.

Το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗΣ συμμετείχε με πέντε αθλητές οι οποίοι κέρδισαν και οι πέντε αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την σοβαρή και σωστή δουλειά που γίνετε σε αυτό το τμήμα του ΑΡΗ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους πυγμάχους του ΑΡΗ είναι:

Στην κατηγορία Παμπαιδων στα 38 κιλά ο Κουλουρης Εμμανουήλ νίκησε τον Αναγνώστου Δημήτριο του ΕΘΝ.ΚΟΖΑΝΗΣ με εγκατάλειψη στον 2ο γύρο

Στα 57 κιλά ο Γκέκας Ορέστης νίκησε τον Καραγιάννη Νικόλαο του ΤΙΓΡΗ Ιωαννίνων στα σημεία 3-0

Στη κατηγορία Νέων στα 75 κιλά ο Σωτηριάδης Βασίλης νίκησε τον Μουλά Γεώργιο της ΟΡΜΗΣ Ελευθερούπολης στα σημεία με 3-0

Στα 75 κιλά της ίδιας κατηγορίας ο Αρναουτίδης Ευάγγελος νίκησε τον Αρσένη Ιωάννη από Αμφιλοχία στα σημεία 3-0

Στη κατηγορία ανδρών στα 69 κιλά ο Πηλείδης Χρήστος νίκησε τον Γαρουφαλιδη Αθανάσιο του Α.Σ Βλαντιμιρ με διακοπή στον 2ο γύρο.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελλ.Ομοσπ.Πυγμαχιας Κων/νος Γαζης , ο Γεν.Γραμ. της Ελλ.Ομοσπ.Πυγμαχίας Τρικαλιώτης Περικλής , ο πρόεδρος του Α.Σ ΑΡΗΣ Ψηφιδης Ιωάννης, πολύ φίλαθλοι και φίλοι του αθλήματος”.

To Top