ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νέα τοποθέτηση Λάσκαρη με… εικόνα και ήχο: “Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας! Δεν θα γίνει το δικό τους…” (video)

Ο Νίκος Λάσκαρης με νέα τοποθέτησή του εξήγησε όσα έγιναν σήμερα τονίζοντας μεταξύ άλλων πως παραμένει πιστός στην εφαρμογή του πλάνου που έχει για τον Άρη.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης τόνισε στο βίντεο που ανήρτησε η ΚΑΕ: “Αναφορικά με την φημολογία περί σύλληψής μου θα ήθελα και με αυτόν τον τρόπο να την διαψεύση κατηγορηματικά. Αντιλαμβάνομαι, όμως, τις σκοπιμότητες. Βρισκόμουν στο Hilton με εκπροσώπους μεγάλων ομίλων του εξωτερικού για θέματα sponsoring του Άρη. Τώρα αν έγινε αυτή η επίθεση αυτή τη μέρα, μου φαίνεται παράλογο.

Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξή του. Συνεχίζουμε το έργο μας, για να φτάσουμε τον Άρη εκεί που πρέπει. Σε κάποιους αυτό μπορεί να μην αρέσει, αλλά δεν θα γίνει το δικό τους, εμείς θα τα καταφέρουμε. Ζητάω τη βοήθεια όλων εκεί έξω που σκέφτονται σαν και εμάς, να δουν τον Άρη εκεί που ανήκει, αλλά με την αξία του. Δεν θα μπούμε στο τριπάκι άλλων.

Σύντομα θα σας ενημερώσω και για την συνέντευξη Τύπου την οποία ετοιμάζουμε, αλλά πριν θέλω να κλείσουν κάποια θέματα, τα οποία συζητούσαμε και σήμερα, αλλά διακόπηκαν. Θα συνεχίσουμε την άλλη βδομάδα. Σύντομα θα ξεκινήσουν και οι πληρωμές για να τελειώσει η φετινή χρονιά και να ασχοληθούμε αποκλειστικά με το μελλοντικό πλάνο της πενταετίας”.

To Top