ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι ομογενείς αποθέωσαν τον Αντετοκούνμπο! (video)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην «Greek Night» που διοργάνωσαν οι Έλληνες ομογενείς στις ΗΠΑ σε συνεργασία με τους Μπρούκλιν Νετς ενώ ο Μάικ Μπατίστ τον συμπεριέλαβε στο Top-3 των ΝΒΑers!  

Ουδείς αμφιβάλει για το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το καλύτερο… εξαγώγιμο προϊόν της Ελλάδας και η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας ενώ «η πορεία του αποτελεί παράδειγμα», όπως εξήγησε πρόσφατα κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Γιάννης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην «Greek Night» που διοργάνωσαν πρόσφατα οι Νετς σε συνεργασία με τους συμπατριώτες μας που ζουν στις ΗΠΑ. Δεκάδες παιδιά πολιόρκησαν, αποθέωσαν και φωτογραφήθηκαν με τον Αντετοκούνμπο, με τον ίδιο να εξηγεί στην κάμερα του New Greek TV πως: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Να είσαι, δηλαδή, στις ΗΠΑ και να βλέπεις τόσες πολλές ελληνικές σημαίες! Μόλις άκουσα τον Μπαράκ Ομπάμα να λέει ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να με βλέπουν ως παράδειγμα, είπα μέσα μου πως πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω πιο σκληρά. Ευχαριστώ τους Έλληνες που έρχονται, με βλέπουν και μου συμπαραστέκονται. Προσπαθώ να τους κάνω υπερήφανους». 

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπατίστ παραδέχθηκε πως: «Για μένα, ο Γιάννης είναι από τους τρεις κορυφαίους ΝΒΑers! Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Πολύ ευέλικτος, μπορεί να παίξει άμυνα σε όλες τις θέσεις κι έτσι γίνεται πολύ μεγάλη απειλή»! Στην εκδήλωση βρέθηκαν και οι Έλληνες διαιτητές Γιάννης Φούφης και Σπύρος Γκόντας.

Πηγή: gazzetta.gr

To Top