ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Μάριο Μπόνι στο PRESSARIS: “Forza Άρης! Η καρδιά μου θα είναι για πάντα κιτρινόμαυρη!” (video)

Δεκαεννέα χρόνια και 17 ημέρες πριν, την 1η Φεβρουαρίου 1998, ο Μάριο Μπόνι γινόταν ο πιο τρελός οπαδός του Άρη! Το τελικό 71-68 επί της ΑΕΚ έκανε τον Άρη κυπελλούχο για έβδομη φορά και ο Σούπερ Μάριο βρέθηκε με ένα τύμπανο στο χέρι να δίνει συνθήματα! Ο Μπόνι στέλνει το δικό του μήνυμα για τον τελικό μέσω του PRESSARIS!

Αν δεν διεξαγόταν το φάιναλ έιτ του κυπέλλου Ιταλίας ο “τρελός” Ιταλός θα ήταν παρών στο Παλέ. Εκτελεί όμως χρέη σχολιαστή και βρίσκεται στο Ρίμινι.

“Ξέρω ότι ο Άρης παίζει στον τελικό. Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, δυστυχώς όμως είναι στο Ρίμινι για την τελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας, που τελειώνει στις 19 του μηνός. Θυμάμαι πολύ έντονα τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό το 1998. Ο Παναθηναϊκός είχε τότε τον Ντίνο Ράτζα και τον Μπάιρον Σκοτ, ενώ εμείς τους κερδίσαμε χωρίς τον Ορτίθ και τον Σοκ που είχαν φύγει. Και τους είχαμε κερδίσει εύκολα. Θυμάμαι τους οπαδούς μας που δεν σταματούσαν να τραγουδούν. Θυμάμαι ακόμα το τύμπανο και την αποθέωση στο τέλος…”, είπε αρχικά ο Μπόνι και έστειλε το μήνυμα: “Forza Άρης! Η καρδιά μου θα είναι πάντα κιτρινόμαυρη”.

To Top