ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Στιβ Κερ αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο: “Μετά τον Λεμπρόν και τον Ντρουράντ, ο Γιάννης είναι ο επόμενος…” (video)

O προπονητής των Warriors, Steve Kerr, ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιάζει με τον Kevin Durant, με την απάντησή του ωστόσο να είναι ακόμα καλύτερη της ερώτησης που δέχθηκε!

O Steve Kerr έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα των Warriors με τους Kings (νίκη με 109-86 για τους Warriors), όταν η κουβέντα πήγε στο All Star Game, όπου και θα είναι προπονητής της Δύσης.

Δεδομένου λοιπόν ότι θα βρει απέναντί του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ένας ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν πιστεύει ότι ο Έλληνας guard/forward του θυμίζει καθόλου τον Kevin Durant, έστω και χωρίς το σουτ του σταρ των Warriors. Και η αλήθεια είναι ότι η απάντηση του τεχνικού των Warriors σίγουρα είναι ακόμα ένας λόγος για να “φουσκώνουμε” από περηφάνια ως Έλληνες:

Νομίζω ότι μοιάζει πολύ στον KD λόγω του μάκρους του και της ικανότητάς του να κινείται στο γήπεδο τόσο καλά και κάθε μέρα είναι και καλύτερος. Όταν ο LeBron και ο KD μεγαλώσουν, ο Γιάννης είναι ο επόμενος στην σειρά για να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην Λίγκα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Kerr, δείχνοντας πλέον πόσο ψηλά έχει μπει ο πήχης για τον Γιάννη!

 

To Top