ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τζαμπάρ και Μακ Γκρέιντι αποθέωσαν τον Αντετοκούνμπο! (video)

Τζαμπάρ και Μακ Γκρέιντι “έσταζαν μέλι” για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε εκπομπή που παρευρέθηκαν, με τον δεύτερο να τον αποκαλεί “κράμα Ντουράντ και Γουέστμπρουκ”!

Τα αποθεωτικά σχόλια καλά κρατούν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας guard/forward βλέπει τη μία σημαντική προσωπικότητα μετά την άλλη να λέει τα καλύτερα για αυτόν.

Και τώρα ήρθε η σειρά του Θρυλικού Kareem Abdul-Jabbar να τον αποθεώσει, με τον Tracy McGrady να τον σιγοντάρει, με αμφότερους να λένε καταπληκτικά πράγματα στην εκπομπή “The Jump” όπου παρευρέθηκαν, αλλά και να συμφωνούν με μία καταπληκτική ατάκα ενός εκ των παρουσιαστών, που υποστήριξε ότι “όλο το καλοκαίρι ψάχναμε να βρούμε τον επόμενο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και αναρωτιόμασταν αν θα είναι ο Karl-Anthony Towns, o Anthony Davis ή ο Kristaps Porzingis, αλλά είναι αυτός ο τύπος (σ.σ ο Γιάννης). Θα γίνει ο καλύτερος παίκτης από όλους αυτούς”.

Είναι ένα απίστευτο ταλέντο. Πιστεύω ότι είναι ένα κράμα Kevin Durant και Russell Westbrook. Είναι τόσο αθλητικός όσο ο δεύτερος, αλλά “πλαστικός” και “μακρύς” όπως ο Durant. Αν βελτιώσει το σουτ του θα γίνει τρομακτικός. Πρέπει όμως να βελτιωθεί όμως και η ομάδα γύρω του για να μην είναι μόνος του” τόνισε αρχικά ο MacGrady, για να πάρει στην συνέχεια τον λόγο ο Abdul-Jabbar, βάζοντας στην κουβέντα και τον Hakeem Olajuwon, ο οποίος – όπως τόνισε – είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Γιάννη, κάτι που βέβαια είχε παραδεχθεί και ο ίδιος ο Olajuwon σε παλαιότερη συνέντευξή του στο ΝΒΑ Greece.

Αυτό που μου αρέσει (σ.σ στον Γιάννη) είναι το πώς βρίσκει τους συμπαίκτες του στο γήπεδο, όταν καλά-καλά δεν ξέρουν και οι ίδιοι ότι είναι ξεμαρκάριστοι. Ο Olajuwon είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του μάλιστα και συνέχεια μου έλεγε ‘έχεις ακούσει τον Αντετοκούνμπο΄; Η αλήθεια είναι ότι είχα την ευκαιρία να τον παρακολουθήσω να παίζει και πιστεύω ότι είναι όλα όσα θέλουν στο Milwaukee να είναι”.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήστε την εκπομπή. Η αναφορά στον Γιάννη ξεκινάει στο 5:22 του βίντεο και ολοκληρώνεται στο 8:37:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ooeHFHNfkTg” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

To Top