Άγνωστοι πέταξαν πέτρες στο πούλμαν της Λαμίας (photo)

Μια μεγάλη περιπέτεια έζησαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείου του ΠΑΣ Λαμία κατά την διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής από την Αθήνα και από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamianow.gr μόλις ο οδηγός του λεωφορείου της ομάδας πέρασε το 1ο τούνελ του Αγίου Κωνσταντίνου, μετά το πάρκινγκ στο ύψος της πεζογέφυρας είδε ενστικτωδώς 5-6 άτομα να ρίχνουν προς το λεωφορείο αντικείμενα, πιθανόν πέτρα ή πέτρες.

Ο οδηγός που είχε προλάβει να τους δει δεν αιφνιδιάστηκε και ευτυχώς τα αντικείμενα έπεσαν κάθετα στο παρμπρίζ χωρίς να προκαλέσουν θραύση του τρίπλεξ τζαμιού. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο αναστατώθηκαν και λίγα μέτρα μετά ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα προκειμένου να ελέγξει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ευτυχώς μάλιστα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός για τους επιβαίνοντες.

Μάλιστα στο ύψος της Σκάρφειας κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία που είχε περιπολικό στο σημείο προκειμένου να ερευνήσει τι συμβαίνει και μόλις φτάσουν στην Λαμία θα πάνε στην Ασφάλεια στο Α.Τ Λαμίας προκειμένου να καταγγελθεί και επισήμως.

To Top