Άντεξε με 10 παίκτες η Σαουθάμπτον απέναντι στη Λέστερ (1-1)

Στραβοπάτησε η Λέστερ απέναντι στη Σαουθάμπτον αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1 και να μην “κλειδώσει” από τώρα την τετράδα για το Champions League.

Μόλις στο 10′ οι “Άγιοι” έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Βέστεγκαρντ. Ο κεντρικός αμυντικός της Σαουθάμπντον έχασε το κοντρόλ της μπάλας και ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Βάρντι με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες.

Παρ’ όλα αυτά, με εκτέλεση πέναλτι στο 61’ του Γουόρντ-Πράους, η Σαουθάμπτον πήρε το προβάδισμα στο σκορ, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να… τρέξουν ώστε να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Το γκολ της ισοφάρισης το βρήκαν πολύ γρήγορα, καθώς στο 68’ ο Τζόνι Έβανς με κεφαλιά από σέντρα του Ιχεανάτσο, έγραψε το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Γουόκερ-Πίτερς, Βέστεργκααρντ, Μπέντναρεκ, Στέφενς, Μιναμίνο (76′ Ντιαλό), Γουόρντ-Πράους, Άρμστρονγκ, Τέλα (15′ Σαλίσου), Ρέντμοντ, Άνταμς (90′ Ενλουντουλού).

Λέστερ: Σμάιχελ, Φοφανά (46′ Πέρεθ), Έβανς, Σογιουντσού, Καστάν, Τίλεμανς, Εντιντί, Τόμας (69′ Ολμπράιτον), Μάντισον, Ιχεανάτσο, Βάρντι.

To Top