Άνω-κάτω ο Πανιώνιος με Σάμουελς

Το μπέρδεμα με τον Σαμάρντο Σάμουελς συνεχίζει να απασχολεί εντόνως του ανθρώπους του Πανιωνίου, τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση της Ροάν. Η γαλλική ομάδα επισημοποίησε τη συμφωνία με τον 31χρονο σέντερ, την ίδια ώρα όμως οι κυανέρυθροι καθιστούσαν σαφές πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την ώρα που στον Πανιώνιο συνεχίζουν την προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 29 Φεβρουαρίου (δίχως τον Λίνο Γαβριήλ βέβαια, αφού βρίσκεται στην Κύπρο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας), καλούνται να λύσουν μία και καλή το θέμα με τον Σαμάρντο Σάμουελς. Ο παίκτης δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου, παραμένει… άφαντος και δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ο 31χρονος σέντερ είναι ήδη στη Γαλλία, για λογαριασμό της Ροάν.

Δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας, από την στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και το letter of clearance δεν έχει φτάσει στα γραφεία της FFBB.

To Top