ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεπτομέρειες του deal! “Άρης και ΑΙΚ έχουν συμφωνήσει στα 190.000 ευρώ για τον Σούντγκρεν”, γράφουν οι Σουηδοί

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι το κεντρικό πρόσωπο στο ρεπορτάζ της ΑΙΚ για το γκολ “τρίποντο” που πέτυχε στον αγώνα με την Χάκεν, αλλά και για την επικείμενη μεταγραφή του στον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο δημοσιογράφος της Expressen, Ντάνιελ Κριστόφερσον, επιβεβαίωσε χθες όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν για την συμφωνία του Άρη με την ΑΙΚ.

“Αυτό που ακούω είναι ότι οι δύο ομάδες έχουν βασικά συμφωνήσει στα δύο εκατομμύρια κορώνες (190.000 ευρώ) για να μεταγραφεί ο δεξιός μπακ το καλοκαίρι. Απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη (από τον Άρη) και η συμφωνία του για το προσωπικό του συμβόλαιο”, έγραψε ο Κριστόφερσον, επιβεβαιώνοντας εν πολλοίς το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, αν και σε ότι αφορά στη συμφωνία των κίτρινων με τον Σούντγκρεν, αυτή θεωρείται δεδομένη, πριν καν επιτευχθεί συμφωνία με την ΑΙΚ.

Ο Κριστόφερσον ανέλυσε και τον χθεσινό αγώνα και την σημασία του γκολ του Σούντγκρεν και της νίκης της ΑΙΚ: “Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έσωσε την ΑΙΚ και τον (προπονητή της ομάδας) Νόρλινγκ από την κρίση. Πιστός στρατιώτης ο Σούντγκρεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει τα συναισθήματά του. Δέχθηκε αρκετή κριτική και πέρσι και φέτος, γι’ αυτό και τόνισε πως το γκολ που πέτυχε ήταν πολύ σημαντικό και για τον ίδιο. Είναι αξιοθαύμαστο το… ταξίδι του από μια καριέρα σχεδόν “νεκρή” στο να μετατραπεί σε έναν παίκτη “κλειδί” για την ΑΙΚ την περασμένη σεζόν” και πρόσθεσε:

“Το γκολ του Σούντγκρεν δεν έδωσε μόνο τρεις βαθμούς στην ΑΙΚ, αλλά και ηρεμία στον Νόρλινγκ να δουλέψει για τον αγώνα με την Γκέτεμποργκ”.

To Top