Άρης και στην Ιαπωνία! Το «κιτρινόμαυρο» τζούντο έδωσε το παρών (photos)

Το τμήμα τζούντο του Άρη έδωσε το παρών σε προπονητικό καμπ της Ιαπωνίας, κερδίζοντας εγκωμιαστικά σχόλια από τους διοργανωτές και όχι μόνο.

Η ενημέρωση του ΑΣ Άρης αναφέρει: «Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδος Τζούντο του ΑΣ ΑΡΗΣ, στην Ιαπωνία. Κατόπιν συστάσεων, η ομάδα μας έγινε δεκτή  να συμμετάσχει σε προπονητικό καμπ με την ομάδα τζούντο ενός από τα κορυφαία Πανεπιστήμια της Ιαπωνίας.

Συμμετείχαν οι αθλητές μας:

Γιώργος Αζωιδης , Δαβίδ Τσόκουρης, Γιώργος Μαλλιαρόπουλος , Γιάννης Αρζουμανίδης, Χρήστος Πλουμπης , Θανάσης Μυλωνελης  και Γιαννης Ζιακουλης.

Οι αθλητές του ΑΡΗ άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά απεκόμισαν και εγκωμιαστικά σχόλια για την παρουσία τους ως ομάδα αλλά και για την τεχνική και αγωνιστική τους κατάρτιση.

Είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με παγκόσμιους πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες. Παράλληλα, κατά την διάρκεια των δυο εβδομάδων διαμονής τους στην Ιαπωνία, έγιναν δεκτοί και από την Ελληνική Πρεσβεία στο Τόκιο.

Το συνολικό εγχείρημα  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, και αυτό οφείλεται στην συνεργασία και συμβολή, του εφόρου κ. Αλέξανδρου Σαμπρή , του τεχνικού διευθυντή Νίκου Μαλλιαρόπουλου, του Προέδρου του ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.

To Top