ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης “πολεμιστής” για τη μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση κόντρα στην Μακάμπι (21:00 – PRESSARIS LIVE)

Άρης “πολεμιστής” για τη μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση κόντρα στην Μακάμπι (21:00 – PRESSARIS LIVE) στο “καυτό” Κλεάνθης Βικελίδης!

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος ρίχνεται απόψε το βράδυ στην “μάχη” της ανατροπής του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στο Μπλούμφιλντ του Τελ Αβίβ, προκειμένου να σφραγίσει αυτή το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa Conference League. Τις μεγάλες ομάδες, τις σφυρηλατούν οι μεγάλες νίκες και οι μεγάλες βραδιές και ο Άρης καλείται να είναι παρών απόψε σ’ ένα ιστορικό ραντεβού πρόκρισης.

Το 2-0 των Ισραηλινών κάνει δύσκολη την αποστολή των κιτρινόμαυρων, αλλά τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο! “Πρέπει να κερδίσουμε. Θα πρέπει τις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ματς, να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Αυτό είναι το πρωταρχικό” είπε χαρακτηριστικά χθες ο Μπούργος, την ώρα βέβαια που ο Χουλιάν Κουέστα έδωσε το σύνθημα: “Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά όλα τα παιδιά το πιστεύουμε. Είμαστε αποφασισμένοι και θα δώσουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε το 2-0 του πρώτου αγώνα”.

Αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα του Άρη δεν αντιμετωπίζει, όλοι είναι στη διάθεση του Αργεντίνου προπονητή και καλούνται να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους.

Χωρίς προβλήματα και η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, που έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα της νίκης στο πρώτο αγώνα… Μόνο που ο Άρης θέλει να είναι αυτός που θα πει την τελευταία κουβέντα!

Διαιτητής του αγώνα ο Σκωτσέζος Τζον Μπίτον. Οι συμπατριώτες του Ντάνιελ ΜακΦαρλέιν – Ντάγκλας Πότερ θα είναι οι βοηθοί καθώς και ο 4ος, Στιβ ΜακΛιν.

To Top