Έγκλημα σε Καβάλα: Τη σκότωσε και την κοίταζε επί 3 ώρες μέχρι να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει! (video)

Ο 55χρονος γυναικοκτόνος  όχι μόνο διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά επιχείρησε και να αποπροσανατολίσει συγγενείς, φίλους, αλλά και την αστυνομία. 

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται συνεχώς το φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα.

Όπως προκύπτει το υλικό από τις κάμερες του φαρμακείου, το οποίο έχει στα χέρια της η Αστυνομία, ο 55χρονος σκότωσε τη γυναίκα του στις 17:00, την έσυρε στο κουζινάκι και την κοιτούσε επί τρεις ώρες, ενώ στις 20:00 αυτοτραυματίστηκε και τέσσερις ώρες αργότερα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μάλιστα, με πρωτοφανή ψυχραιμία, ο 55χρονος γυναικοκτόνος  όχι μόνο διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά επιχείρησε και να αποπροσανατολίσει συγγενείς, φίλους, αλλά και την αστυνομία στέλνοντας SMS από το κινητό της.
Όπως δήλωσε η υπάλληλος που εργαζόταν στο φαρμακείο της 43χρονης: «Στις 18:00 χτυπάει το κινητό μου, με παίρνει ο άντρας της, μου λέει θέλω τα δεύτερα κλειδιά γιατί δεν κατεβαίνει το στοράκι από μπροστά. Του έδωσα τα κλειδιά, έκτοτε κατέβηκαν τα στόρια και δεν ξανάνοιξαν. Μου ήρθε κι ένα μήνυμα στο κινητό 20:10 από την Αΐντα, το οποίο δεν ήταν από την Αΐντα ότι “είμαστε καλά μην ανησυχείς”».

Σύμφωνα με πληροφορίες το στυγερό έγκλημα έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου. Το υλικό βρίσκεται στα χέρια της Ασφάλειας που αναμένεται να πάρει κατάθεση από τον 55χρονο που νοσηλεύεται μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ιατροδικαστική έκθεση σοκάρει. Φαίνεται να στραγγάλισε την 43χρονη με το ένα του χέρι. Ήταν τέτοια η πίεση που άσκησε που προκάλεσε ακόμα και κάταγμα στο κεφάλι της άτυχης γυναίκα που όπως φαίνεται πάλεψε μάταια μέχρι τέλους για να σώσει τη ζωή της.

 

 

To Top