ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Έλα και συ στην μεγάλη παρέα του ARIS FC TV + για να… παίξουμε μπάλα μαζί” – To video-promo της ΠΑΕ! (video)

“Έλα και συ στην μεγάλη παρέα του ARIS FC TV + για να… παίξουμε μπάλα μαζί”. Με αυτό το σύνθημα είναι στον… αέρα το τo video-promo της ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά:

“Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή για το ARIS FC TV να κάνει το επόμενο βήμα. Προσαρμοσμένο στις επιταγές των εποχών και αφουγκραζόμενοι τη μεγάλη δίψα του κόσμου για περισσότερη και αμεσότερη επαφή με την ομάδα, το ARIS FC TV αναβαθμίζεται με την δημιουργία του συνδρομητικού καναλιού ARIS FC TV + στο Youtube.

Με 4,99€ / μήνα αποκτάς πρόσβαση σε αποκλειστικά βίντεο από την καθημερινότητα της ομάδας, αφιερώματα, συνεντεύξεις, fun και backstage video και πολλά άλλα.

Για να γίνεις μέλος κάνε κλικ στο κουμπί Συμμετοχή (Join) που θα βρεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube (ARIS FC / ΠΑΕ ΑΡΗΣ) ή πάτησε στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες: https://www.youtube.com/cha…/UCy8t8HKIih3JQZygj4XTejA/join
Δεν σταματάμε εδώ, όμως. Ο σχεδιασμός για περαιτέρω ανάπτυξη του ARIS FC TV (και όχι μόνο) συνεχίζεται. Με σταθερά βήματα και με στόχο πάντα να καλύψουμε τα “θέλω” σας.

Έλα και συ στην μεγάλη παρέα του ARIS FC TV + για να… παίξουμε μπάλα μαζί…”.

To Top