Έμειναν στο… μηδέν Αστέρας και Απόλλων στην Τρίπολη

“Κερδισμένος” αναδείχθηκε ο Απόλλων από το ματς στην Τρίπολη, καθώς πανάξια κέρδισε έναν βαθμό εναντίον του Αστέρα, ο οποίος απώλεσε τους πρώτους εντός έδρας βαθμούς του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τα πάντα έμειναν στο… μηδέν στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για την εξ’ αναβολής 3η αγωνιστική της Super League και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Με την σημερινή ισοπαλία η ομάδα της Τρίπολης ανέβηκε στους 12 βαθμούς σε οχτώ παιχνίδια, ενώ ο Απόλλωνας έφτασε τους πέντε σε οχτώ αγώνες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν λιγοστές ευκαιρίες, με τον Απόλλωνα να είναι αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, απειλώντας κυρίως με στατικές φάσεις και σέντρες.

Η πρώτη καλη στιγμή για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήρθε στο 16ο λεπτό, με τον Παπαδόπουλο να απομακρύνει ενστικτωδώς το σουτ του Φατιόν από την «καρδιά» της περιοχής. Η δεύτερη καλή στιγμή για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν στο 26′ με τον Ιωαννίδη μετά από κόρνερ και ασταθές διώξιμο του Μπαράλες αστόχησε από κοντινή απόσταση.

Ο Αστέρας μη φτάνοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης, απείλησε μόλις μια φορά όταν ο Τιλίκα έφυγε στην αντεπίθεση αλλά αστόχησε. Οι δύο ομάδες έμειναν χωρίς τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα της Τρίπολης ωστόσο να έχει τη πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργεί περισσότερο. Ο κινητήριος… μοχλός των Αρκάδων στην επίθεση ήταν ο Τιλίκα, που με τις ενέργειες του απείλησε την αντίπαλη άμυνα.

Η καλύτερη στιγμή για την ομάδα της Τρίπολης ήρθε στο 63ο λεπτό, όταν ο Τιλίκα γύρισε στον Γκόμες που από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Απόλλωνας απείλησε και πάλι από στημένη φάση στο 81ο λεπτό, με τον Λισγάρα να πιάνει την κεφαλιά και να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού για χέρι του Σουάρες, αλλά ο διαιτητής και το VAR έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι».

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων το σκορ έμεινε «κολλημένο» στο μηδέν και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Τασουλης (87′ Αλβάρες), Σουάρες, Πασαλίδης, Μουνάφο (69′ Αλί Μπαμπά), Ιγκλέσιας, Ριέρα (46′ Γκόμες), Σίτο (69′ Φερνάνεθ), Τιλίκα (87′ Ρεγκίς), Μπαράλες

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούτσις, Χουχούμης (70′ Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (92′ Κιτοκό), Ιωαννίδης (87′ Φερνάντεθ), Μπετινέλι (92′ Μουνιέ), Τσιλούλης, Φατιόν

 

To Top