Έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στις 23/8 για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Στις 23 Αυγούστου θα ανοίξει η αυλαία για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Άρη, με τις ομάδες Κ13, Κ14 και Κ15 να κάνουν την αρχή και στη συνέχεια θα πάρουν τη σκυτάλη και τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα.

Ξεκινάει, έτσι, ακόμα μία χρονιά στην οποία οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να μαθαίνουν τα βασικά του αθλήματος αλλά και να χτίζουν τη σωστή νοοτροπία εντός κι εκτός γηπέδου, από ένα άρτια καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο. Όλα αυτά με την ελπίδα ότι δε θα υπάρχουν «αναταράξεις» λόγω Covid-19.

Συγκεκριμένα, στις 23/8 θα κάνει την πρώτη συγκέντρωσή της εν όψει της νέας σεζόν η ομάδα Κ14, με προπονητή τον Ευάγγελο Μαυροβουνιώτη. Μία μέρα αργότερα, την Τρίτη 24/8, θα ξεκινήσει η ομάδα Κ15 με προπονητή τον Νίκο Παπαβασιλείου.

Την Τετάρτη 25/8 θα είναι η σειρά της ομάδας Κ13 για να μπει στο γήπεδο, με προπονητή Λεωνίδα Αρσενίδη. Η Κ13 τη Δευτέρα 30/8 θα αναχωρήσει για το Βέρμιο, όπου θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες έναρξης για τα μικρότερα, ηλικιακά, τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του συλλόγου.

To Top