ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ένινγκ ενόψει Αστέρα: «Καθαρές γραμμές και πίεση, ίσως υπάρξουν αλλαγές»

Ο Μίχαελ Ένινγκ αναφέρθηκε στο προσεχές ματς της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και στο τι περιμένει να δει από τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο NovaSports…

Για το ματς με τον Πανιώνιο και την νοοτροπία: «Πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί, σε όλα τα πρωταθλήματα γίνονται εκπλήξεις όπως και σε άλλα πρωταθλήματα, όπως στην Ισπανία και στη Γαλλία. Να έχουμε συγκεκριμένο μέτρο και στις προσδοκίες μας, Δε θα κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι αυτονόητο ότι ήθελα να κερδίσουμε, ήταν μέσα στις δυνατότητές μας.  Δε χάσαμε το παιχνίδι, επιστρέψαμε, μπορούσαμε να το πάρουμε, φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Καλό είναι να πάρουμε και ένα μάθημα από αυτό».

Για το  ότι ο Άρης έπαιζε με παίκτη παραπάνω: «Δεν είμαι ικανοποιημένος για το ότι είχαμε παίκτη παραπάνω με τον Πανιώνιο. Ωστόσο είχαμε και πολλές ευκαιρίες και κάναμε το γκολ με παίκτη παραπάνω και δείξαμε ότι μπορούμε να επιβληθούμε σε τέτοιες καταστάσεις».

Για τη μετάβαση στο επόμενο ματς: «Αυτό που θέλω και το συζήτησα με τους παίκτες είναι να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Υπάρχουν που έγιναν σωστά και άλλα που θέλουν βελτίωση. Θέλω καθαρές γραμμές σε αυτά που κάνουμε. Αυτό που θέλω να δω περισσότερο είναι περισσότερη ορμή και πίεση. Υπάρχουν και κάποια ζητήματα στην τακτική για βελτίωση. Δεχτήκαμε 4 κόρνερ με Πανιώνιο και θέλουμε να το βελτιώσουμε».

Για τον Βέλεθ και πιθανή απουσία του: «Θα το δούμε. Σήμερα συμμετείχε προσεκτικά. Θα το ξέρουμε την Κυριακή αν θα αγωνιστεί. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης όμως δεν είναι πρόβλημα. Έχουμε τον Δεληζήση οπότε είμαστε καλά».

Για τα σχέδια του Άρη ενόψει Αστέρα Τρίπολης: «Δεν ξέρουμε ακόμα, μπορεί να προκύψει το οτιδήποτε. Όλοι προπονούνται κανονικά και έχουν υψηλό κίνητρο. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με ποιότητα, ψηλά κορμιά. Θέλει να παίξει μπάλα όχι να καταστρέψει. Μας ευνοεί αυτό και τα δικά μας πλάνα».

Για το πρόβλημα στο γκολ και το ότι η ομάδα δέχεται εύκολα τέρματα: «Πετυχαίνουμε γκολ και σαφώς θα θέλαμε περισσότερα. Δεν χρειάζεται να εκτιμήσουμε διαφορετικά την στατιστική. Στα δύο πρώτα παιχνίδια δε δεχθήκαμε γκολ και στο τρίτο κρατήσαμε το μηδέν στο ημίχρονο. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να ανέβουμε βαθμολογικά».

Για τον Χαριστέα και την ονομαστική του εορτή: «Μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα για εκείνον».

 

To Top