ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ: «Η λέξη Κύπελλο ήταν η πρώτη που έμαθα στα ελληνικά, τα πάντα για να το κατακτήσουμε» (video)

Οι πρώτες δηλώσεις του Μίχαελ Ένινγκ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια (1+1).

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Γερμανός προπονητής είπε:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ από την πρώτη στιγμή. Ήρθα χωρίς να κάνω τηνπροετοιμασία στην ομάδα. Μπήκαμε αμέσως στο 100%, ήρθαν αποτελέσματα άμεσα και κάναμε μια καλή χρονιά. Τώρα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά λόγω του κορωνοϊού, πρέπει να προσαρμοστούμε και να είμαστε αισιόδοξοι».

Για το Κύπελλο: «Όλοι μιλάνε για το Κύπελλο, είναι η πρώτη λέξη που έμαθα εδώ στα ελληνικά. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η έξοδος στην Ευρώπη, παραδέχομαι πως το Κύπελλο είναι ο μεγάλος μας στόχος και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Μακάρι να κατακτήσουμε τον τίτλο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Για την επιστροφή στη δράση: «Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι η κατάσταση γιατί θα παίξουμε για πρώτη φορά χωρίς τον κόσμο μας. Υπάρχει η αμφιβολία μετά τη διακοπή πως θα επιστρέψουν οι ομάδες και πόσο θα τους έχει επηρεάσει. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πρόκληση και θέλουμε να ανταπεξέλθουμε».

Για την ανανέωσή του: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω, υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τους νέους στόχους. Δεν είναι ρεαλιστικό, δεν ξέρουμε πόσο θα επηρεάσει εμάς και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτή η πανδημία. Έχουμε και το πρόβλημα με το ban, δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να κάνουμε μια εντελώς καινούρια ομάδα ή αν θα πάμε με την ίδια ομάδα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, να πάμε βήμα-βήμα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Άρη».

To Top