ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ: “Η σκέψη μας στο Κύπελλο, είμαστε στην ασφαλέστερη χώρα” (video)

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης, με αφορμή την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, μετά από περίπου δύο μήνες.

Για την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, δήλωσε: 

“Είμαστε πίσω! Τίποτα δεν είναι ίδιο, αλλά είμαστε και πάλι στο γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση. Είναι το πρώτο βήμα. Πρέπει να δουλέψουμε καλά και με κέφι.”

Για την πανδημία που έπληξε τον πλανήτη:

“Εγώ δυστυχώς βίωσα αυτή τη κατάσταση με την πανδημία, μακριά από την οικογένεια μου. Η οικογένεια μου είναι στην Γερμανία. Έμεινα εδώ, με θετική σκέψη. Μάλλον είμαι στο ασφαλέστερο σημείο στον κόσμο, αυτή την εποχή. Βλέπουμε τι συμβαίνει σε όλο το κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε ακόμα στην αρχή, δεν ξέρουμε τι έρχεται αύριο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Σίγουρα το ποδόσφαιρο θα αλλάξει. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα είναι για πολύ μεγάλο διάστημα. Δεν νοείται ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους. Το σημείο κλειδί είναι να βρεθεί το εμβόλιο για να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία. Σαν προπονητής εγώ θέλω να παίξουμε ποδόσφαιρο και να συνεχιστούν οι αγώνες. Ο Άρης είναι μέσα και στους δύο στόχους του. Αυτό δεν εξαρτάται όμως από εμένα. Εμείς πάντως προπονούμαστε.

Για την επιθυμία του κόσμου του Άρη να επιστρέψει η ομάδα στο γήπεδο, με τον στόχο του Κυπέλλου να παραμένει ζωντανός:

“Ασφαλώς καταλαβαίνω τους φίλους του Άρη που θέλουν να παίξουμε ποδόσφαιρο γιατί μπροστά μας υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου. Αυτό σκεφτόμαστε, αλλά αυτός είναι και ο στόχος μας. Μακάρι να παίξουμε στον τελικό και να καταφέρουμε να πάρουμε το Κύπελλο, διότι είναι ένας τίτλος που του λείπει εδώ και πολλά χρόνια.”

To Top