ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ: “Ο διαιτητής σήμερα έχασε τον έλεγχο, περίεργο που δεν ελέγχουν το VAR”

O Mίχαελ Ένινγκ τοποθετήθηκε στην συνέντευξη τύπου για την σημερινή εμφάνιση της ομάδας του και την άδικη ήττα από την ΑΕΚ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Για τον αγώνα: “Ολοι είμαστε απογοητευμένοι, όχι για την ομάδα μας και το πως παίξαμε, αλλα για άλλες συνθήκες και καταστάσεις του αγώνα. Στο ματς δεν ήμασταν σε θέση σε όλο το 90λεπτο να παίξουμε με φουλ πίεση στον αντίπαλο. Είμαστε πολύ εκνευρισμένοι από τις αποφάσεις στο σημερινό  ματς και δόθηκαν σε άλλη κατεύθυνση, για αυτό και οι παίκτες είναι απογοητευμένοι, οι κόποι τους δεν ανταμείφθηκαν, στην προσπάθειά τους στο σημερινό ματς”.

Για το πως νιώθει που η διαιτησία του στέρησε σήμερα βαθμούς: “Εχουμε πλέον τις τεχνικές δυνατότητες πλέον, υπάρχει το VAR. Κάποιες φάσεις είναι ξεκάθαρες και είναι περίεργο που δεν γίνεται χρήση του, όταν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί. Είναι δύσκολα να καταλάβουμε κάποια πράγματα. Περιμέναμε 60 λεπτά να βγει μία δεύτερη κίτρινη, αντιθέτως δόθηκε σε άλλον, πολλές περίεργες αποφάσεις σήμερα”.

Για το αν κατάλαβε σήμερα, τον λόγο που έρχονται ξένοι διαιτητές, παρότι ο Άρης δεν έχει αυτό το… προνόμιο: “Δεν έχει να κάνει με ξένους ή όχι, αυτό που χρειαζόμαστε είναι καλούς διαιτητές, ο συγκεκριμένος σήμερα έχασε πλήρως τον έλεγχο”.

Για τον Ιντέγε και τον τραυματισμό του: “Δεν έχει σχέση με τον παλιό τραυματισμό, είναι νέος. Είχε πόντους από το χτύπημα και την πτώση. Ίσως δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, αυτή είναι η πρώτη αίσθηση, σε 2-3 μέρες μόλις περάσουν οι πόνοι, θα ξέρουμε”.

Για τον Ντουρμισάι: “Δεν μου αρέσει να στεκόμαστε σε ποδοσφαιριστές, σήμερα ήταν κάπως άτυχος, χρειάζεται περισσότερο χρόνο και θα τον έχει στα επόμενο ματς. Έτσι όπως πήγε το ματς, ήταν δύσκολο για όλους τους παίκτες”.

Για την διαιτησία, το παρασκήνιο και αν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τον ίδιο, όσον αφορά το μέλλον του: “Μπορώ να αξιολογήσω αυτό που βλέπω. Όπως βλέπω και τους παίκτες μου. Είναι δυσάρεστο να μιλώ για διαιτησία. Δεν ξέρω τι γίνεται στο παρασκήνιο, ωστόσο, δεν με επηρεάζει στην καθημερινότητά μου, μου είναι ευχάριστο να δουλεύω εδώ, γιατί έχω μία έξοχη ομάδα. Αν το παρασκήνιο, είναι η δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα”.

 

To Top