Έξαλλος με Κόντη ο Γκώνιας: “Απίθανος τύπος που θέλει να λέγεται τεχνικός διευθυντής”

Στην αντεπίθεση, πέρασε ο Τάκης Γκώνιας, που μετά την απόλυσή του από την Γλυφάδα, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Γιάννη Κόντη, ενώ δε παρέλειψε να μιλήσει και για τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου.

Ευθεία επίθεση στον Γιάννη Κόντη, εξαπέλυσε ο πρώην τεχνικός της Γλυφάδας, Τάκης Γκώνιας, που μιλώντας σε εκπομπή του ΟΤΕ Tv, χαρακτήρισε τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου “απίθανο τύπο”, ενώ αποκάλυψε, πως υπάρχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Αναλυτικά

«Στη Γλυφάδα υπάρχει ένας απίθανος τύπος που θέλει να λέγεται τεχνικός διευθυντής. Στην Ελλάδα, βέβαια, ό,τι δηλώσεις είσαι. Εγώ υπέγραψα με τον κ. Χειρίδη και μετά από τέσσερις μέρες εμφανίστηκε ο… Μεσσίας. Μου είπε «έχω βρει έναν επενδυτή, εφοπλιστή». Και μετά μας έλεγε για συμφωνία με τον Ολυμπιακό για παίκτες. Εγώ είχα μιλήσει με τον Καρεμπέ για να έρθουν κάποιοι παίκτες δανεικοί και είχε έρθει και ο Γιαννιώτης για 2-3 προπονήσεις. Αλλά μετά αυτός ο απίθανος τύπος, ο τεχνικός διευθυντης, κατάφερε να φύγει ο Γιαννιώτης και να μην έρθει κανείς απ’ τους 4-5 παίκτες που είχα συμφωνήσει να πάρουμε απ’ τον Ολυμπιακό.

Φαίνεται πως ο εφοπλιστής… μπάρκαρε και γι’ αυτό δεν εμφανίστηκε. Στη Γλυφάδα όλοι είναι απλήρωτοι. Δεν είχαμε, ούτε νερό να πιούμε στην προετοιμασία. Ούτε δεύτερη μπλούζα. Αν σκιζόταν η μπλούζα μας δεν είχαμε να φορέσουμε άλλη».

Μάλιστα, ο πρώην, πλέον, τεχνικός της Γλυφάδας, παρά την πολύ κακή εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν, δεν δίστασε να δηλώσει, ότι: «Μαζί μου θα πήγαινε στα πλέι οφ».

πηγή: gazzetta.gr

To Top