Έπαιξε ο Χατζηπιρπιρίδης, ανατροπή με Καπνίδη η Ξάνθη στην Ιεράπετρα 1-2 (video)

Η Ξάνθη μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο με δύο τέρματα λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, πανηγύρισε το τρίποντο με 2-1 επί του ΟΦ Ιεράπετρας κι έτσι παρέμεινε δεύτερη με 38 βαθμούς και στο -8 από τον Ιωνικό στην Super League 2.

Για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν στο 45’ με τον Ντάλα Κόστα, αγωνίστηκε και ο δανεικός από τον Άρη, Κώστας Χατζηπιρπιρίδης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πέρασε στο παιχνίδι στο 54’, επιστρέφοντας ξανά σε αγωνιστική δράση μετά από απουσία του σε αρκετά ματς.

Η Ξάνθη κατάφερε να πετύχει την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Αρχικά ισοφάρισε με τον Καπνίδη (81’), που είχε μπει αλλαγή στο 46’, και πέτυχε τη νίκη με γκολ του Μιλτάτζε (88’).

Το 1-2 ήταν και το τελικό σκορ μεταξύ των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να παραμείνει αήττητη για 11ο ματς και να φτάσει τους 38 βαθμούς στη βαθμολογία. Από την άλλη ο ΟΦ Ιεράπετρας μετά από αυτή την ήττα παρέμεινε στους 12 και στην 11η θέση.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Μανουσάκης, Περδίκης, Χατζητερζόγλου, Αρναούτογλου (74′ λ.τ Χιντζίδης), Βογιατζής, Φουάσης (66′ Καψάλης), Τεγούσης, Τσιλιγγίρης, Ντάλα Κόστα (54′ Βουό), Μπαράτα (54′ Χατζηπιρπιρίδης), Πριόνας.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Μικελτάντζε, Πέτροβιτς (46′ Καπνίδης), Σχρόιγεν (57′ Τεσίγια), Έμπερτ, Τζούρμαν, Θυμιάνης (57′ Μυστακίδης), Ντίνας (46′ Θ. Παπάζογλου), Βέρκερ, Βόλτερς (81′ Παντελιάδης), Σιατραβάνης.

To Top