ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπιασαν τόπο οι… χαιρετούρες, η αστυνομία “αθώωσε” ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα αίσχη!

Έπιασαν τόπο οι… χαιρετούρες! Η αστυνομία “αθώωσε” ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα αίσχη στον τελικό του ΟΑΚΑ. Αναμενόμενο αν ανακαλέσει κανείς στην μνήμη του την εικόνα του αξιωματικού της ελληνικής αστυνομίας που χτυπάει… προσοχές και χαιρετάει τον χαλίφη (σαν να είναι υπάλληλος του…) που προκαλεί μόνο αηδία!

Όπως υποστηρίζεται, μόνο με πρόστιμο απειλούνται οι δύο ομάδες για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς η έκθεση της Αστυνομίας, αθωώνει τις δύο πλευρές για τα όσα συνέβησαν!

Συγκεκριμένα στην έκθεση σημειώνεται πως:

«Σχετικά με τον διαλαμβανόμενο στο θέμα αγώνα ποδοσφαίρου, σας γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, περί ώρα 21:20, άτομα που έφεραν διακριτικά της ΑΕΚ από την κερκίδα P-1, εισήλθαν στον χώρο του κυλικείου των VIP, με σκοπό να κινηθούν προς τους φιλάθλους της ομάδας του ΠΑΟΚ, πλην όμως με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων επέστρεψαν στην κερκίδα τους. Ταυτόχρονα, άτομα που έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ από την κερκίδα P-2, επιχείρησαν να διασπάσουν τον φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να προσεγγίσουν το κυλικείο των VIP για τον ίδιο ως άνω σκοπό, πλην όμως παρεμποδίστηκαν από τις διμοιρίες και παρέμειναν στις κερκίδες τους». 

Παράλληλα γίνεται αναφορά για τρεις συλλήψεις, ενός αλλοδαπού εξωτερικά της περίφραξης πριν την έναρξη του αγώνα και δύο Ελλήνων, ενώ προσήχθησαν ακόμη έξι άτομα τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους.

To Top