Έπιασε το κεφάλι του στη διακοπή, αλλά στο φύλλο αγώνα γράφει ότι δεν τον χτύπησε κάτι! (photos-video)

Στο φύλλο αγώνα ο Παναγιώτης Αναστόπουλος αναφέρει ότι δεν τον χτύπησε κανένα αντικείμενο στη δεύτερη διακοπή, ενώ στην πρώτη τον χτύπησε ελαφρά ρολό χαρτιού! Αυτά έγιναν για να διακόψει οριστικά το παιχνίδι ο Αναστόπουλος! Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του!

Αναφέρεται πως “μετά το τζάμπολ οπαδοί της Α’ ομάδα πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο ρολά χαρτιού, ένα εκ των οποίων χτύπησε στο μέτωπο τον Α’ διαιτητή με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά (αιμοραγία η οποία σταμάτησε με την φροντίδα του γιατρού του Άρη). Αποχωρήσαμε από το γήπεδο και προειδοποιήσαμε την Α’ ομάδα ότι σε περίπτωση που πέσει άλλο αντικείμενο θα ζητηθεί εκκένωση του γηπέδου. Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά και 42’’ πριν τη λήξη του ημιχρόνου οπαδοί της Α’ ομάδας πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο πλαστικά μπουκάλια νερού, αναπτήρες και κέρματα. Αποχωρήσαμε στα αποδυτήρια και ζητήσαμε από την Α’ ομάδα την εκκένωση του γηπέδου…”.

Αναφέρονται κι άλλα πολλά στο φύλλο αγώνα, αλλά αυτό και μόνο αρκεί για να αντιληφθεί κανείς τι είχε στο μυαλό του ο Αναστόπουλος, ο οποίος διέκοψε τον αγώνα και ζήτησε εκκένωση χωρίς ουσιαστικό λόγο ή χωρίς να προκληθεί το παραμικρό ούτε στον ίδιο, ούτε στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Το αισχρό είναι ότι ο Αναστόπουλος στη δεύτερη διακοπή κάνει πως πιάνει το κεφάλι του πριν δώσει εντολή για αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο. Τον έτρωγε το κεφάλι του ή προσποιήθηκε ότι κάτι τον χτύπησε; Το βίντεο μπορεί να αποδείξει πολλά, όπως φυσικά και το φύλλο αγώνα που ο ίδιος συνέταξε…

To Top