ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έρχεται και πιάνει δουλειά στον Άρη ο Παλίκουτσα για τη νέα σεζόν

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση και να πιάσει δουλειά άμεσα.

Η επιστροφή του νέου τεχνικού διευθυντή του Άρη στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να δρομολογήσει την επόμενη μέρα και να σκιαγραφήσει το προφίλ της κιτρινόμαυρης ομάδας. Σε πρώτη φάση προβλέπεται να τρέξει η διαδικασία της αξιολόγησης του έμψυχου δυναμικού κι αυτό θα γίνει σε συνεργασία με τον Τόλη Τερζή.

Από κει και πέρα, μετά την αξιολόγηση των εν δυνάμει ποδοσφαιριστών της ομάδας θα ακολουθήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον Άρη της επόμενης χρονιάς ο οποίος προφανώς θα γίνει σε συνεργασία με τη διοίκηση. Στο τραπέζι (όχι άμεσα) αναμένεται να μπει η επιλογή του προπονητή, με τον Κροάτη θεωρητικά να έχει ένα μεγάλο δίκτυο στην αγορά της Ευρώπης και το οποίο αναμένεται να αξιοποιήσει με την παρουσία του στον Άρη.

Ένας ακόμη τομέας δράσης έχει να κάνει με την γενικότερη οργάνωση, αλλά και με την ενεργό παρουσία του ίδιου στην ομάδα, κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει. Εάν δηλαδή θα αποκτήσει ενεργό ρόλο μέσα στην ομάδα ή θα μείνει στα… γραφεία και στο κομμάτι που δεν έχει άμεση τριβή με την καθημερινότητα της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση με την άφιξη του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης στρέφει το βλέμμα του και στην επόμενη σεζόν με την προσδοκία ότι σ’ αυτό το τρίμηνο που θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα γίνει η προεργασία ούτως ώστε να μην καθυστερήσει στην περίοδο των μεταγραφών.

To Top