ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται ο Ερέρα έτοιμος για να προχωρήσει τον σχεδιασμό…

Σήμερα η άφιξη του Πάκο Ερέρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Ισπανός προπονητής αναμένεται στην πόλη το βράδυ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Γύρω στις 22:00 θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” η πτήση του Ισπανού. Ο Ίβηρας προπονητής του Άρη δεν θα προβεί σε δηλώσεις, καθώς την Δευτέρα θα παρουσιαστεί κι επίσημα από την ΠΑΕ.

Ο Πάκο Ερέρα, μετά τις υπογραφές του συμβολαίου του με τον Άρη, αναχώρησε για την πατρίδα του, προκειμένου να προετοιμαστεί για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να συνεχίσει τις επαφές του με μεταγραφικούς στόχους της λίστας του.

Ο Ισπανός είχε επαφές με 3-4 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε αρκετά καλό δρόμο.Το Σαββατοκύριακο θα συναντηθεί με τον Θοδωρή Καρυπίδη, προκειμένου να συζητήσουν για τις περιπτώσεις αυτές.

Παράλληλα θα συζητήσουν και για το υπάρχον ρόστερ. Ο Ίβηρας κόουτς έχει ήδη έτοιμες τις εισηγήσεις του για το υπάρχον ρόστερ και από κοινού θα αποφασίσουν ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι θα αποχωρήσουν.

To Top