Έστειλε μήνυμα για συνεργασία με την κυβέρνηση ο Ινφαντίνο

Ως μήνυμα για το “ελληνικό πρόβλημα” μπορεί να εκληφθεί η απάντηση του προέδρου της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, σε ερώτηση σχετικά με τις πρωτοβουλίες κρατών να εμπλακούν στα κοινά του ποδοσφαίρου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

O πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο βρέθηκε στο συνέδριο της AIPS που διεξάγεται στη Βουδαπέστη και συνομίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (03/02) με δημοσιογράφους από όλον τον κόσμο, βγάζοντας είδηση σε ό,τι έχει να κάνει με το “ελληνικό πρόβλημα”.

Ο Ινφαντίνο τοποθετήθηκε σε ερώτηση του Έλληνα δημοσιογράφου, αντιπροέδρου της AIPS Γιάννη Δάρα, σχετικά με τη θέση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας στις πρωτοβουλίες κρατών να εμπλακούν στα του ποδοσφαίρου και η απάντησή του φανέρωσε μια διαφορετική προσέγγιση που έχουν πλέον στη FIFA για τέτοιου τύπου ζητήματα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της FIFA σχολίασε μεταξύ άλλων “για το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να υπάρχει συνεργασία με τις κυβερνήσεις”, σημειώνοντας πως αυτός είναι ένας λόγος για να ξεπεραστεί το αυτοδιοίκητο.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης βρίσκεται στην Ελβετία προκειμένου να έχει επαφές με ανώτατα στελέχη της UEFA και να τους μεταφέρει τα σχέδια της κυβέρνησης για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στις τάξεις της ΕΠΟ από την άλλη πλευρά εκφράζουν την ενόχλησή τους για τους κυβερνητικούς χειρισμούς των τελευταίων ημερών, για τους οποίους θεωρούν ότι αποτελούν ωμή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, όπως εκφράστηκε στο Δ.Σ της Δευτέρας (3/2) είναι πολύ πιθανό να μεταβεί ο ίδιος ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ευάγγελος Γραμμένος, στην Ελβετία για κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

To Top