Έτοιμες για τελικό οι Νεανίδες του Άρη που κέρδισαν άνετα στην Ευκαρπία

Αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό της ΕΚΑΣΘ είναι οι Νεανίδες του Άρη που νίκησαν με 74-28 τον Π.Σ. Ευκαρπίας εκτός έδρας.

Η ενημέρωση του Α.Σ. Άρης:

Η ομάδα Μπάσκετ Νεανίδων του ΑΡΗ κέρδισε άνετα με 28-74 στην Ευκαρπία και έκανε το βασικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Οι αγώνες είναι διπλοί και η πρόκριση κρίνεται στη διαφορά πόντων, οπότε οι «κιτρινόμαυρες» μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του «Nick Galis Hall».

Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό, ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Νεάπολη – Παναθλητικός. Η σειρά θα κριθεί στις τρεις νίκες και αυτός που θα την κερδίσει θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και μαζί την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 12-23, 14-41, 21-62, 28-74.

ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ. (Μπόζος): Γκάτσου 11 (1), Χαριτίδου, Γαβριηλίδου 6, Ασλανίδου Ε. Μάγγου, Ασλανίδου Δ. 7 (1), Ούμε 4, Πουρσανίδου.

ΑΡΗΣ (Συρόπουλος): Καρβουνιάδου 8 (1), Κυρπιζλίδου 9, Λαζαρίδου, Κουμαντσιώτου 15 (1), Καζαμία 2, Δροσούνη 7(1), Βλάχου 8, Εφραιμίδου 13 (1), Ατζέμη 8, Τσούμπανου 4.

To Top