Έφοδος της Interpol σε παράγοντες της Super League 2 για παράνομο στοίχημα!

Στο… μάτι της Διεθνούς Οργάνωσης Εγκληματολογικής Αστυνομίας (Interpol) έχει μπει το τελευταίο διάστημα το πρωτάθλημα της Super League 2.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Live Sport”, σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές, η Interpol έκανε ταυτόχρονη έφοδο σε παράγοντες της Superleague 2 στο πλαίσιο επιχείρισης για την πάταξη του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

Πρόκειται για μία επιχείρηση που ετοιμαζόταν εδώ και μήνες, ώστε να χτυπηθεί το παράνομο στοίχημα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Μεταξύ των εμπλεκομένων χωρών ήταν και η Ελλάδα, ενώ η αρχή είχε γίνει στην Αυστρία. Στο πλαίσιο της δικαστικής συνδρομής πραγματοποιήθηκε συνάντηση εισαγγελέων πέντε χωρών (Ελλάδα, Σουηδία, Σλοβενία, Σλοβακία, Τσεχία).

Το “ντου” της Interpol έγινε όχι μόνο σε παράγοντες της κατηγορίας, αλλά και “χρηματοδότες” με βάση στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές. Ακόμη σε γραφεία ή και σε σπίτια κατά περιπτώσεις, έχοντας κατασχεθεί κινητά τηλέφωνα και λάπτοπ. , ενώ ακολούθησαν και οι σχετικές ανακρίσεις.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με κάποιες πηγές, ορισμένοι απ’ όσους έχουν προσαχθεί δεν ήταν θεσμικοί παράγοντες, δηλαδή δεν βρίσκονταν στο Δ.Σ. ΠΑΕ της SL 2, ενώ άλλοι χρηματοδοτούσαν δίχως να έχουν μετοχές.

To Top