Έχανε και διέκοψε τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία ο Βασιλάκοπουλος!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΕΟΚ καθώς ο Γιώργος Βασιλακόπουλος διέκοψε την συνεδρίαση των μελών της διοίκησης Πρωτοδικείου και αυτό διότι διαφαινόταν ότι χάνει την πλειοψηφία για τη θέση του προέδρου. 

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Αν και δεν ήταν προγραμματισμένο αρχικά, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος διέκοψε προσωτρινά τη τηλεδιάσκεψη των μελών της διοίκησης Πρωτοδικείου για τη σύσταση του νέου Δ.Σ. της ΕΟΚ και αποχώρησε μαζί με τον Αριστείδη Γολέμη.

Τι έγινε ακριβώς; Μετά την έναρξη της συνεδρίασης μέσω Zoom η παράταξη Φασούλα πρότεινε για προσωρινό πρόεδρο της ΕΟΚ τον Φάνη Χριστοδούλου, ενώ η πλευρά της πρώην διοίκησης της ΕΟΚ τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Ενώ η ψηφοφορία ήταν στο 8-8, εκείνος που απέμενε να ψηφίσει ήταν ο Ιωάννης Καλαΐτζάκης, ο οποίος ήταν αναπληρωματικό μέλος και είχε αντικαταστήσει τον Σωτήρη Κολοσούσα.

Ο Καλαϊτζάκης είχε συμφωνήσει με την παράταξη να ψηφίσει τον Φάνη Χριστοδούλου και μόλις ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αντιλήφθηκε ότι χάνεται η πλειοψηφία αμέσως διέκοψε την τηλεδιάσκεψη. Μόνο που έμελλε να την διακόψει οριστικά καθώς λίγα λεπτά αργότερα ολοκληρώθηκε το Zoom κατόπιν εντολής του στον υπάλληλο της ΕΟΚ.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ψήφισε «απών», την ώρα που ο Σταύρος Δουβής έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και ο Χρήστος Μήλας στον Φάνη Χριστοδούλου.

To Top