Έχει… αγώνα ο Μπράμπετς, περιμένει φανέλα βασικού κόντρα στην Λευκορωσία

Έχει… αγώνα ο Μπράμπετς, περιμένει φανέλα βασικού κόντρα στην Λευκορωσία. Ένας από τους τέσσερις εν ενεργεία διεθνείς του Άρη βλέπει… ενδεκάδα στην Εθνική Τσεχίας.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μετά τους Καμαρά, Τζέγκο και του Σούντγκρεν που περιμένει την ευκαιρία του, μπορεί στο παιχνίδι της Τσεχίας με την Ουαλία (2-2) να έμεινε στον πάγκο, ωστόσο σε αυτό που έρχεται, σήμερα με την Λευκορωσία (21:45), ίσως πάρει φανέλα βασικού.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα ΜΜΕ της Τσεχίας, ενώ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάροσλαβ Σιλχαβί, άφησε να εννοηθεί ότι ίσως κάνει αλλαγές στην άμυνα.

“Δεν είχαμε ούτε μια καλή πάσα από πίσω, αν και αυτό δεν είχε να κάνει μόνο με τους αμυντικούς, αλλά και με την κίνηση των παικτών μπροστά, που δεν υπήρχε. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα παιχνίδι χωρίς ισορροπίες, με ανακρίβειες και λάθη”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο τσέχικος Τύπος αυτό το μεταφράζει ως πρόθεση του προπονητή, να αλλάξει πράγματα στην άμυνα και υπάρχει η σκέψη να αντικατασταθεί κάποιος από τους στόπερ Κάλας ή Τσέλουστκα με τον Μπράμπετς.

To Top