Ήττα (0-1) του ΟΦΗ και αποκλεισμός από τον Απόλλωνα Λεμεσού

Το ευρωπαϊκό… ταξίδι του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε άδοξα. Οι Κρητικοί ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν κι έτσι ο πιο έμπειρος Απόλλωνας Λεμεσού με το 1-0 βρέθηκε στον Γ΄ γύρο του Europa League.

Ένας αγχωμένος, νευρικός, άχρωμος, αγνώριστος ΟΦΗ δεν έκανε ούτε μισή φάση απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού και αποχαιρέτισε από νωρίς το Europa League (0-1).

Ο σχηματισμός που επέλεξε ο Σίμος (3-5-1-1) έβγαλε τον ΟΦΗ από τα νερά του και αποδείχθηκε βούτυρο στο ψωμί του Απόλλωνα Λεμεσού, που κράτησε σχετικά άνετα το 0-0 στο πρώτο μέρος και χτύπησε στο ξεκίνημα της επανάληψης με ένα γκολ του Σάλαϊ (0-1), σε μία φάση που ο Νταμπό έκανε ότι ήθελε Σελίμοβιτς και Βούρο πριν σερβίρει το έτοιμο τέρμα.

Ο ΟΦΗ που μέχρι εκείνη την ώρα δυσκολευόταν αφόρητα να βγάλει με ασφάλεια την μπάλα από το δικό του μισό και είχε φτιάξει μόλις μία καλή ευκαιρία, πνίγηκε ακόμα περισσότερο από το άγχος.

Ακόμα κι όταν στο γήπεδο βρέθηκαν μαζί τέσσερις μπαλαδόροι (Νέιρα, Ναμπί, Σαρδινέρο, Σολίς), οι Κρητικοί δεν δημιούργησαν απολύτως τίποτα. Επιπόλαιες ενέργειες, πολλές σέντρες, κακές επιλογές, μία άχρωμη ομάδα, με κακή εικόνα στο γήπεδο που δεν άξιζε τίποτα περισσότερο από έναν πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό (0-1) από τον Απόλλωνα Λεμεσού που έκανε τα απολύτως απαραίτητα.

Το γεγονός ότι η ομάδα του Σίμου ολοκλήρωσε χωρίς τελική όλο το δεύτερο ημίχρονο μαρτυρά τα πάντα.

To Top