ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγαθοκλέους: “Προβάδισμα ο Άρης, μεγάλος ο λαός του, κομβικό το πρώτο ματς”!

Ο Μάριος Αγαθοκλέους, πρώην παίκτης του Άρη, μίλησε για τις αναμετρήσεις των «κίτρινων» με την προηγούμενή του ομάδα, την ΑΕΛ, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Λεμεσού, καθώς και για το ποιος είναι φαβορί για την πρόκριση.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το αν ασχολείται ακόμα με το ποδόσφαιρο:

«Είμαι εκτός ποδοσφαίρου. Αλλά είμαι κοντά στο ποδόσφαιρο, παρακολουθώ αρκετά».

Για τη μεταγραφή του στον Άρη και το ότι ήταν από τις πιο ακριβές

«Πολύ ωραίες εποχές. Είχα ζήσει περίπου τρία χρόνια στον Άρη. Καλές αναμνήσεις, αρκετοί φίλοι. Είχαμε πάει κιόλας Ευρώπη την πρώτη χρονιά που αγωνίστηκα. Μένουν αυτά. Αγάπησα την ομάδα. Έμεινα 20 χρόνια στη Θεσσαλονίκη έκανα και οικογένεια. Δεν κάναμε πολλά πράγματα εκείνα τα χρόνια βάσει στόχων. Όλοι όσοι αγωνιστήκαμε δώσαμε τα πάντα».

Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο του Άρη:

«Όχι, δεν πηγαίνω πολύ. Είχα πάει στη Λαμία, την πρώτη αγωνιστική, στο 0-3. Ήμουν με ένα φίλο από Κύπρο και είπαμε να πάμε, παρά τη βροχή».

Για τη φετινή χρονιά του Άρη:

«Ήταν πολύ καλή χρονιά. Όταν έρχεσαι από Β’ και μετά πας Ευρώπη, είναι μια καλή χρονιά. Ξεκίνησε πολύ ο Άρης. Παρακολουθούσα την ομάδα. Έκανε κάτι αρνητικά αποτελέσματα, αλλά επανήλθε. Έχει καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό και η ομάδα πέτυχε. Από την πρώτη αγωνιστική φάνηκαν πολύ καλοί. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον, ίσως τον Ματέο Γκαρσία».

Για τα χρόνια του στην ΑΕ Λεμεσού:

«Είμαι γέννημα θρέμμα. Μέχρι τα 21 μου που έφυγα στην Ελλάδα, ήμουν στις ακαδημίες της ΑΕΛ. Στα 20 ήμουν αρχηγός. Εκεί ανδρώθηκα και καθιερώθηκα. Η ομάδα που αγαπούσα από μικρός. Δεν κατάφερα να παίξω ξανά εκεί».

Για το γεγονός ότι δύο «αγάπες» του θα «συγκρουστούν» στο Europa League:

«Όπως δήλωσα και στην Κύπρο είναι οι δύο ομάδες που αγάπησα πιο πολύ. Ο Άρης έχει πιο καλή ομάδα αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι δύο παιχνίδια. Το προβάδισμα το έχει ο Άρης. Θα παιχτούν δύο καλά παιχνίδια. Με αυτά που είδα πέρυσι έχει ένα προβάδισμα ο Άρης αλλά οι προβλέψεις δεν βγαίνουν πάντα.

Η ΑΕΛ πήρε το κύπελλο πέρυσι και είναι καλός αντίπαλος. Είναι θετικό για τον Άρη που το πρώτο ματς είναι στο Χαριλάου. Θα εξαρτηθούν πολλά στο πρώτο παιχνίδι. Δε γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί. Αυτός ο μήνας επίσης είναι πολύ δύσκολος για τον καιρό σε Ελλάδα και Κύπρο».

Για τους παίκτες της ΑΕ Λάρνακας και του Άρη:

«Από την ΑΕΛ έφυγε ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, για μένα έφυγε ο καλύτερος στόπερ του πρωταθλήματος. Ο Λαφράν που αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ. Είναι σημαντικές οι προσθήκες του Άρη , γι’ αυτό κι έδωσα προβάδισμα».

Για το μήνυμα που θέλει να δώσει στον κόσμο του Άρη:

«Όταν έχεις τέτοιο κόσμο, δίπλα στα δύσκολα και γεμίζει το γήπεδο στην επιστροφή σου, τότε η ομάδα δεν «χάνεται». Είναι μεγάλος ο λαός του Άρη. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Άρη. Πιστεύω θα έρθω στις 25 Ιουλίου στο γήπεδο».

To Top