ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αγγέλου: “Δύσκολη στιγμή για την ομάδα και για τον Διαμαντή, ψηλά το κεφάλι”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε εκτενώς στον τραυματισμό του Διαμαντή Σλαφτσάκη και στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει και ο ίδιος και η ομάδα στη συνέχεια της σεζόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά: “Είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια αυτά, γιατί κυριαρχεί η απογοήτευση και παράλληλα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος γιατί παρεμβάλλονται μεταξύ σπουδαίων παιχνιδιών. Ήρθε και ο τραυματισμός του Σλαφτσάκη, που είναι κομμάτι του παιχνιδιού και ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρός. Να είναι ένα κομμάτι που θα περάσει, γιατί έχει μια ανοδική πορεία…”.

Για το παιχνίδι τόνισε: “Η Ντνίπρο δεν είναι αυτή η ομάδα που έδειξε σήμερα. Ήρθε μια μέρα πριν, έκαναν διακοπές, βόλτες στην πόλη, μπήκαν στο παιχνίδι χωρίς συγκέντρωση, εμείς βρήκαμε καλό ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά κάναμε λάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο και είχαμε 11 ασίστ και 11 λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν της… καταστροφής. Βάζαμε και τρώγαμε. Είναι μη επιτρεπτό αυ΄το, αλλά λογικό εν μέρει. Το τέταρτο δεκάλεπτο είναι δίχως σχόλιο… Κρατάμε 4-5 πράγματα που δοκιμάσαμε, 2-3 καταστάσεις στην άμυνα που ήμασταν καλοί, όπως και στην επίθεση”.

Ρωτήθηκε να αποκαλύψει τι είπε στον Σλαφτσάκη ενώ παιζόταν το παιχνίδι και απάντησε: “Αυτοί οι τραυματισμοί δημιουργούν ένα σοκ και μπορεί να έρθει και κάτι χειρότερο… Ο τραυματισμός είναι κομμάτι του παιχνιδιού και πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτόν. Ο Διαμαντής είναι συναισθηματικό παιχνίδι, έχει πολλά σκαμπενεβάσμαα και προσπαθούμε να τον σταθεροποιήσουμε, διότι είναι πολύ καλός ρολίστας και θέλουμε να συμβάλουμε στην εξέλιξή του. Είναι μια δύσκολη στιγμή και για την ομάδα και για τον ίδιο, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσει με ψηλά το κεφάλι”.

Για το αν θα παίξει ρόλο η απουσία του ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι είπε: “Δεν θα επηρεάσει καθόλου, πρέπει να παίζουμε με αυτό. Ξέρουμε που είμαστε. Ας περιμένουμε τις εξεάσεις. Αυτοί που είμαστε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και είμαστε αρκετοί”.

Για τον Μπελ είπε: “Έχει διάστρεμμα στον ώμο, επέμεναν οι γιατροί να μην παίξει, εγώ ήθελα να παίξει για τον ρυθμό. Αν έκανε ένεση θα μπορούσε να παίξει με ενοχλήσεις και σήμερα. Θα έχει ενοχλήσεις, αλλά θα είναι έτοιμος”.

To Top