Αγγέλου: “Θα ρισκάρουμε περισσότερο πλέον στην προπόνηση”

Ο Άρης και μαθηματικά εξασφάλισε σήμερα την παραμονή στην κατηγορία και πλέον, όπως είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου, θα ρισκάρει περισσότερο στην προπόνηση και θα ανεβάσει παιδιά και από το εφηβικό τμήμα, στοχεύοντας στην είσοδο στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στην Ελευσίνα λέγοντας πως “δεν είναι η εικόνα της αυτή που έδειξε σήμερα. Έχει παίξει καλύτερα από όλους εκτός έδρας. Με ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο, Ίκαρο και Πανιώνιο έπαιξε καταπληκτικά και αδικήθηκε κιόλας”.

Στη συνέχεια μίλησε για την ομάδα του: “Εμείς προερχόμασταν από τη διακοπή, αντιμετωπίσαμε προβλήματα αυτή τη βδομάδα, ξέραμε οτι δεν θα είχε ρυθμό και τα 40 λεπτά αυτή η ομάδα. Κάναμε κακό τέταρτο δεκάλεπτο και με 18 λάθη όταν μια επιθετική ομάδα την αναγκάζεις να βάλει 55 πόντους, θα μιλούσαμε για ένα παιχνίδι όπου το κέρδισε η ενέργεια, αν είχαμε κάνει λιγότερα λάθη”.

Επεσήμανε πως “εμείς και μαθηματικά με δύο νίκες εναντίον Ηλυσιακού και Ελευσίνας ξεκαθαρίσαμε τον πρώτο μας στόχο. Από εδώ και πέρα θα ρισκάρουμε στην προπόνηση ώστε να βάλουμε στην ομάδα περισσότερη ποιότητα και μεγαλύτερη ένταση σε λιγότερο χρόνο. Είχαμε κατεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση, έχουμε την τύχη να έχει καλή οργάνωση το σταφ, στην πρόβλεψη και το χτίσιμο των παιχνιδιών. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, τα ξέρετε, και κατεβάσαμε ταχύτητα. Η ομάδα έχει χάσει ρυθμό, σήμερα είχε ρυθμό για 10-15 λεπτά. Στο μπάσκετ ισχύει ότι παίζεις όπως προπονείσαι. Το ρίσκο εγκυμονεί τραυματισμούς, αλλά θα βρούμε παιδιά από την εφηβική ομάδα και θα ανεβάσουμε”.

Ρωτήθηκε αν η πίεση που μέχρι τώρα υπάρχει, ίσως με την εξασφάλιση της παραμονής και μαθηματικά εξαλειφθεί και απάντησε πως “ανεξάρτητα από την θέση που είχε η ομάδα, έχεις πίεση με το που διαβάζεις το όνομα. Θα ζούμε με την πίεση και θα κερδίσουμε την πίεση μέσα από την προπόνηση. Το μόνο φάρμακο είναι η προπόνηση”.

Για το ποιος είναι πλέον ο στόχος του Άρη στο πρωτάθλημα είπε: “Να έρθουμε 8οι ή 7οι να μπορέσουν τα παιδιά να δείξουν ανταγωνιστικότητα και να έρθει μια μεγάλη ομάδα εδώ στα πλέι οφς”.

 

To Top