ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αγγέλου: “Μου αρέσουν οι ιδέες του Σάββα και του Νικόλ”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη, εξήρε το έργο του Σάββα Καμπερίδη και του Δημήτρη Νικολαϊδη και υπογράμμισε πως οι κίτρινοι δεν άφησαν τη Λάρισα να κάνει τίποτα σήμερα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο τεχνικός της Λάρισας τόνισε: “Δεν έχω να πω πολλά. Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια στη Λάρισα και τέτοιες προσπάθειες ομάδων σε παρόμοια θέση, το πρώτο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα. Στον ενθουσιασμό και την απογοήτευση φτάνεις στα άκρα, γι’ αυτό και  βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

Προσπαθήσαμε να το σταθεροποιήσουμε, αλλά σήμερα δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση, δεν ήμασταν καλοί ως ομάδα.

Συγχαρητήρια στον Άρη, μου αρέσουν οι ιδέες του Σάββα και του Νικόλ, ο Άρης έχει ισορροπία αξιοθαύμαστη, τους εύχομαι καλή δύναμη. Υπάρχει ένα δυνατό φίνις για όλες τις ομάδες, ο καθένας πρέπει από την πλευρά του να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει ό,τι έρχεται με ισορροπία”.

Πρόσθεσε πως “είναι πολύ δύσκολο να παίζεις μετά από τρεις ήττες ή τρεις νίκες. Στις τρεις ήττες φεύγει ο προπονητής, στις τρεις νίκες θέλει να φύγει ο παίκτης. Εμείς αντιμετωπίσαμε αυτή την κατάσταση. Πάντως ο Άρης δεν μας άφησε να κάνουμε τίποτα, ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς”.

Ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Ούνιξ Καζάν για τον Μπράντον Ρας και απάντησε: “Ναι ισχύει. Με πήρε ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλήσαμε. Υπήρχε ενδιαφέρον, ο Μπράντον έχει συμβόλαιο, είναι επαγγελματίας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι αυτά. Έχουμε φτιάξει ένα καλό κλίμα στη Λάρισα, έχουμε καλή σχεση και με τον Μπράντον, ο πρόεδρος προσπαθεί το καλύτερο. Σήμερα πάντως μας κέρδισε ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος”.

Για τον Άρη δεν θέλησε να σχολιάσει αν και έχει άποψη: “Έχω άποψη για τον Άρη, αλλά δεν αρμόζει να πω κάτι τώρα… Εγω ήμουν περαστικός, φιλιξενήθηκα εδώ, με καλές και κακές στιγμές, με χαρές και με λύπες. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Άρης είναι να συγκεντρωθεί στον τωρινό στόχο του”.

Ρωτήθηκε για τη διαφορά που έχασε η ομάδα του και απάντησε: “Δεν κοούτσαρα εγώ τη διαφορά. Δεν κοούτσαρα να χάσω κάτω από 14 πόντους. Μου αρέσει να παίζει κάποιος επίθεση – επίθεση, άμυνα – αμυνα… Πήρα την ευθύνη και απέναντι στην ομάδα και απέναντι στους παίκτες. Ειναι δική μου η ευθύνη. Δεν μας άφησε ο Άρης… Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον Άρη”.

To Top