ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγγέλου: “Ο Άρης δεν θέλει κοπλιμέντα…”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ξέσπασε μετά το παιχνίδι, γιατί δεν αντέχει να ακούει άλλα κοπλιμέντα από αντιπάλους και προστάτευσε την ομάδα του μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Κύμη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Είναι μια καλή μέρα για μας. Περιμέναμε ότι θα έχουμε και τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν πολλές αιτίες. Αισθανόμαστε ήρεμοι, κάναμε αυτή τη προσπάθεια με τον τρόπο που επιλέξαμε και πήραμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά είναι καλοδεχούμενο γιατί θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι.

Αυτά που ακούω για κοπλιμέντα κουράστηκα να τα ακούω… Και να σου λένε Άρης είσαι… Κουράστηκα! Εγώ θα πω αυτό. Υπάρχει ένας σύλλογος που κάνει μια προσπάθεια και υπάρχει και ένας στόχος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί όλοι προσπαθούν όλοι καθημερινά. Ο Άρης δεν θέλει κοπλιμέντα. Θέλει δύναμη, ενέργεια και βοήθεια από τον θεό…

Μπορώ να κάνω ότι ανάλυση θέλετε για το ματς… Συγχαρητήρια στην Κύμη, συγχαρητήρια και στους δικούς μας παίκτες για την ευθύνη και την αξιοπρέπει να διαχειριστούν αυτό το άσχημο αποτέλεσμα. Είναι παιδιά που κάνουν άλλο ρόλο. Ήταν μια άσχημη εμφάνιση. Συγχαρητήρια στον κόσμο για την παρουσία του και την αντοχή του. Κινείται στα άκρα και δόξα τω θεώ κινείται!

Πανηγυρίζει και σε κάνει θεό όταν κερδίζεις, σου βάζει πίεση όταν χάνεις. Αυτό προσπαθούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά. Εμείς όταν χάνουμε δουλειά μας είναι να στηρίζουμε αυτά τα παιδιά. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο. Συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που δουλεύουν γύρω από την ομάδα και δίνουν τη στήριξη αυτή”.

Ρωτήθηκε για την κατάσταση των Μπελ και Αθηναίου και απάντησε: “Μέρα με τη μέρα θα πάμε. Για τον Μπελ ο τραυματισμός του είναι στον δικέφαλο κι αν δεν περιμένεις 18-20 μέρες υπάρχει περίπτωση πάνω από 60% να πάθεις υποτροπή. Ο Αθηναίου είναι καλύτερα. Έχουμε καλή ιατρική ομάδα και διαχειριζόμαστε και τη δεξαμενή της ενέργειας με άξονα τον στόχο της ομάδας”.

Ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι οι παίκτες του λύγισαν από το άγχος και απάντησε: “Δεν θα πω τους λύγισε. Είναι κάτι καινούριο γι’ αυτούς. Κι εγώ αν γίνω πρεσβευτής στη Κίνα, θα λυγίσω”.

Πρόσθεσε πως “οι αιτίες που υπάρχουν αυτά τα προβλήματα μπορεί να είναι η απότομη κούραση, μπορεί να είναι το στρες. Κληθήκαμε με προπονήσεις 11 ατόμων να διαχειριστούμε μια κατάσταση με τραυματισμό του Ντουβιέ στον αστράγαλο και με τραυματισμό του Τσαϊρέλη στα δάκτυλα, έχει οστικό οίδημα. Δώσαμε πληροφορίες και χάσαμε αντίδραση. Μπορεί να έχει ευθύνη και η ανακατανομή ρόλων. Αυτό που προτείνω ταπεινά είναι να συνεχίσουμε αυτή τη διαδρομή… Και ιατρικά και προπονητικά και διοικητικά θα κάνουμε αυτή τη προσπάθεια…”.

To Top