ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο κόσμος του Άρη ανταποκρίθηκε στον… αγώνα ζώης της ΚΑΕ!

Απόλυτα πετυχημένο ήταν το πρώτο εγχείρημα της ΚΑΕ για την δημιουργία τράπεζας αίματος. Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η πρώτη αιμοδοσία στο Παλέ και ο κόσμος του Άρη ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε!

Η ΚΑΕ ενημέρωσε σχετικά: “Με πολύ μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα στο «Nick Galis Hall» την Κυριακή (20/11) η πρώτη αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Πολύς κόσμος έδωσε το αίμα του, για να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και έστειλε θετικά μηνύματα για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας της ομάδας μας.

Σήμερα έγινε μόνο η αρχή του εγχειρήματος, αφού θα υπάρξει νέα αιμοδοσία σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Δεν είναι αναγκαίο, όμως, να περιμένει ο κόσμος την επόμενη αιμοδοσία στο «Nick Galis Hall». Όποιος επιθυμεί, μπορεί να δίνει αίμα στην αιμοδοσία του «Αγίου Παύλου» στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας, στον λογαριασμό της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Παρόντες στην αιμοδοσία ήταν τόσο ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, όσο και αντιπροσωπεία των καλαθοσφαιριστών, αποτελούμενη από τους Γουίλ Κάμινγκς, Μάικλ Τζένκινς, Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, Θόδωρο Ζάρα, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Φλιώνη. Μάλιστα, ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε αίμα, κάτι που δεν ήταν δυνατόν να κάνουν οι παίκτες μας, λόγω του αυριανού (21/11) αγώνα με τον Παναθηναϊκό”.

To Top