Αδειοδοτήθηκαν και οι 14 ομάδες για τη νέα σεζόν της Stoiximan Super League

Και οι δεκατέσσερις ομάδες της Stoiximan Super League πήραν την απαραίτητη άδεια από την ΕΠΟ, για την επερχόμενη σεζόν του πρωταθλήματος.

Τις απαραίτητες άδειες των ομάδων για τη νέα σεζόν της Stoiximan Super League μοίρασε η ΕΠΟ, η οποία και αδειοδότησε όλους τους συλλόγους του πρωταθλήματος. Ωστόσο, Πανσερραϊκός, Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού δεν ανταποκρίνονταν στα κριτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη διήμερη συνεδρίασή του, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις UEFA (άδεια UEFA) και τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 στις ΠΑΕ: ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, ΛΑΜΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1/Super League 2) για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 στις ΠΑΕ:ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε επίσης τον φάκελο της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών ΑΣ ΠΑΟΚ και χορηγεί άδεια συμμετοχής στο Champions League Γυναικών της UEFA (άδεια UEFA) και στην Α’ Κατηγορία Γυναικών (άδεια Α’ κατηγορία γυναικών) στην εν λόγω ομάδα.

Κατά των αποφάσεων του ΠΟΑ δύναται να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την κοινοποίησή τους».

To Top