ΑΕΚ: Αναμονή για Ολιβέιρα ενόψει Άρη, ενοχλήσεις ο Μπακάκης

Ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονήθηκε συντηρητικά την Τετάρτη, αλλά από σήμερα αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη. Ενόχληση στον δικέφαλο, αλλά όχι κάτι ανησυχητικό για Μπακάκη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αλλά και τον αγώνα με τον Άρη. Όπως είναι λογικό τα βλέμματα επικεντρώθηκαν στον Νέλσον Ολιβέιρα, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους κοιλιακούς – προσαγωγούς και χρειάζεται αρκετή προσοχή.

Τα νέα για τον Πορτογάλο φορ δείχνουν να είναι καλύτερα καθώς μπορεί να ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα την Τετάρτη στα Σπάτα, ωστόσο σήμερα αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Συντηρητικά προπονήθηκε και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ένιωσε μια ενόχληση στον αριστερό δικέφαλο, ωστόσο δεν δείχνει κάτι ανησυχητικό. Και αυτός λογικά θα καταφέρει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, στο οποίο επέστρεψε ο Μάρκο Λιβάια, ο οποίος απουσίαζε χθες λόγω ίωσης.

 

To Top