ΑΕΛ: Ελεύθεροι οι οπαδοί για τα επεισόδια στη Λαμία

Οι οπαδοί της ΑΕΛ που συνελήφθησαν το Σάββατο για τα επεισόδια στη Λαμία, αφέθηκαν ελεύθεροι αφού απολογήθηκαν.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι ανήλικοι οπαδοί της ΑΕΛ που συνελήφθησαν για επεισόδια στο παιχνίδι με την Λαμία. Οι δύο 17χρονοι, απολογήθηκαν και θα περάσουν από δικάσιμο στο δικαστήριο ανηλίκων με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους.

Όσων αφορά τον 19χρονο και τον 20χρονο, οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέας στα δικαστήρια Λαμίας και ζήτησαν αναβολή για την Τετάρτη και την πήραν ώστε να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Η συνήγοροος υπεράσπισης, τόνισε σε δηλώσεις της:

«Εκπροσωπώ τους τέσσερις συλληφθέντες στα επεισόδια του Σαββάτου (08/02), που ήταν οπαδοί πράγματι της ΑΕΛ, οι πελάτες μου ωστόσο αρνούνται κάθε εμπλοκή στις αποδιδόμενες κατηγορίες. Αντιθέτως εγκλωβίστηκαν στο σημείο και μάλιστα στο ΙΧ που επέβαιναν και οι τέσσερις έχει υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές.

Η υπόθεση για τους δύο διαχωρίστηκε, γιατί είναι ανήλικοι και θα δικαστούν από το ανηλίκων της Λαμίας και οι άλλοι δύο ζητήσαμε σήμερα νόμιμα προθεσμία να προετοιμάσουμε την προάσπιση τους και η δίκη θα γίνει την Τετάρτη (12/02) στις 12:30 και ελπίζω πως θα αποδειχθεί και η αθωότητα τους».

To Top