Αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη χτυπήθηκε από κεραυνό

Περιπέτεια στον αέρα βίωσαν οι επιβάτες της πρωινής πτήσης από την Κολονία για τη Θεσσαλονίκη. Το αεροπλάνο της Eurowings που απογειώθηκε με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» χτυπήθηκε από κεραυνό, με αποτέλεσμα οι πιλότοι να αποφασίσουν προσγείωση στον αερολιμένα της γερμανικής πόλης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η συγκεκριμένη πτήση είχε προγραμματιστεί να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 10:10.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», σύμφωνα με όσα είπε στη Voria.gr ο PR Manager της Fraport Greece, Γιάννης Παπάζογλου, ο αερολιμένας δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από το νέο κύμα κακοκαιρίας «Υπατία» και οι προσαπογειώσεις πραγματοποιούνται δίχως κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αποχιονισμός στους τροχοδρόμους λειτουργεί σε προληπτικό επίπεδο.

Σε νέα πτήση μετεπιβιβάστηκαν οι ταξιδιώτες της πτήσης EW652 που εκτελούσε η γερμανική low cost εταιρεία Eurowings από την Κολονία προς τη Θεσσαλονίκη, το αεροσκάφος της οποίας χτυπήθηκε το πρωί της Τετάρτης από κεραυνό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν πηγές της Eurowings στη Voria.gr, το αεροσκάφος A320 αφού χτυπήθηκε από την αστραπή, προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο της Κολονίας/Βόννης. Οι τεχνικοί του αεροδρομίου εξέτασαν αμέσως το αεροσκάφος και προχώρησαν στις απαιτούμενες εργασίες συντήρησης.

Στη συνέχεια, όλοι οι επιβάτες της πτήσης EW652 μετεπιβιβάστηκαν σε νέα πτήση, με νέο αεροσκάφος προς τη Θεσσαλονίκη.

«Οι επιβάτες και το πλήρωμά μας ποτέ δεν βρέθηκαν σε κίνδυνο και είναι όλοι καλά στην υγεία τους», τόνισαν οι πηγές της Eurowings.

 

 

To Top