Αθηναίου: “Μπορώ να εγγυηθώ το εξαιρετικό κλίμα μέσα στην ομάδα”

Ο Γιάννης Αθηναίου επεσήμανε για άλλη μια φορά την σημασία που παίζουν οι πιο παλιοί παίκτες του Άρη στο να βοηθήσουν τα νέα σε ηλικία παιδιά και τους καινούριους παίκτες να προσαρμοστούν, ενώ εγγυήθηκε ότι η ομάδα είναι και θα είναι μια δεμένη οικογένεια.

Ο πλέι μέικερ του Άρη τόνισε αρχικά πως “είμαστε εδώ γύρω στις 10 μέρες, έχουμε δουλέψει πολύ καλά στη Φλώρινα. Παίξαμε δύο φιλικά με ομάδες μικρότερων κατηγοριών. Όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά, δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Χρειαζόμαστε δουλειά ακόμα, έχουμε βάλει πράγματα στο παιχνίδι μας, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά και στην άμυνα και στην επίθεση”.

Για την δική του παρουσία, αλλά και των νεαρών παικτών είπε ότι “είμαι από τους νέους στην ομάδα, αλλά με την βοήθεια και των υπόλοιπων παιδιών που βρίσκονταν στην ομάδα από πέρσι, όλοι κάνουν την δική μας ζωή, των καινούριων, πιο εύκολη. Όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι κυπέλλου, που είναι το πρώτο επίσημο της χρονιάς”, ενώ για το κλίμα που υπάρχει είπε ότι “το μόνο σίγουρο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα. Έχει ήδη επιτευχθεί αυτό στον μεγαλύτερο βαθμό, μέρα με τη μέρα ερχόμαστε και πιο κοντά ο ένας τον άλλον, άλλωστε γι’ αυτό ήρθαμε και εδώ στη Φλώρινα”.

 

To Top