ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ακαδημία Μπάσκετ: Σπουδαίες εμπειρίες κόντρα στις καλύτερες ακαδημίες της Ευρώπης

Στις Ακαδημίες Μπάσκετ του Άρη γίνεται πραγματικά καλή δουλειά και τα όσα έζησαν οι μικροί του Άρη στην Ιταλία ήταν πολύ σημαντικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΣ… “ο ARIS Elite Basketball Program πήρε μέρος στο μεγαλύτερο τουρνουά υποδομών της Ευρώπης και οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαροί αθλητές του ήταν «χρυσάφι» για το μέλλον τους.

Ο ΑΡΗΣ συμμετείχε στο τουρνουά της Stella Azzura μαζί με τη διοργανώτρια ομάδα και τους Παναθηναϊκό, Olimpia Milano, Eurobasket Roma και SMG Latina. Οι ομάδες U15 και U16 του συλλόγου μας ανταγωνίστηκαν με τις κορυφαίες ακαδημίες μπάσκετ της Ευρώπης και η αξία των όσων διδάχτηκαν από αυτήν την εμπειρία είναι ανεκτίμητη, όπως και οι «εικόνες» που πήραν από το υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Για την ιστορία, τα αποτελέσματα των ομάδων του ΑΡΗ ήταν τα εξής:

U15: ΑΡΗΣ – Olimpia Milano 45-98

U15: ΑΡΗΣ – Stella Azzura 38-73

U16: ΑΡΗΣ – Stella Azzura 62-80.

Αστεριάδης: «Το όραμα του ΑΡΗ είναι ευρωπαϊκό»

Ο τεχνικός σύμβουλος του ARIS Elite Basketball Program, Θόδωρος Αστεριάδης, δήλωσε αναφορικά με τη συμμετοχή του ΑΡΗ στο μεγάλο ευρωπαϊκό τουρνουά:

«Ήταν μία τεράστια εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Είχαμε μία άψογη φιλοξενία και κάναμε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Stella Azzura. Θα τους καλέσουμε να έρθουν στη Θεσσαλονίκη και χτίζουμε μία συνεργασία διαρκείας με τη Stella Azzura.

Τα παιδιά βίωσαν την μπασκετική ποιότητα που υπάρχει σε κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, με ομάδες που παίζουν στο υψηλότερο σκαλί. Αυτή είναι μία παρακαταθήκη στο να κερδίζουν εμπειρίες οι παίκτες και να παίρνουν εικόνες από τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

Η συμμετοχή μας σ’ αυτό το μεγάλο τουρνουά δείχνει ότι το όραμα του ΑΡΗ είναι σε ευρωπαϊκό και όχι μόνο ελληνικό επίπεδο και έτσι θα συνεχίσουμε».

Δείτε το photostory του τουρνουά στη σελίδα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο Facebook”.

 

To Top