ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ακόμη μια δικαστική νίκη της ΠΑΕ Άρης επί του Ρονάλντο Γκιάρο

Μία ακόμη κερδισμένη υπόθεση για την ΠΑΕ Άρης στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, αφού απορρίφθηκε για ακόμη μια φορά η αίτηση αναψηλάφησης που είναι καταθέσει η πλευρά του Ρονάλντο Γκιάρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τέταρτη φορά που απορρίπτεται η συγκεκριμένη υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, την αίτηση αναψηλάφησης του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ronaldo Guiaro κατά της ΠΑΕ Άρης, και τους πρόσθετους λόγους αυτής.

-Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, την αίτηση επιβολής – ενεργοποίησης ποινών του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Βασιλείου Μπλέτσα κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966.

-Δέχεται την αίτηση για επιβολή – ενεργοποίηση πειθαρχικών ποινών του προπονητή Γεώργιου Ταράση κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και ενεργοποιεί σε βάρος της, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος προπονητή, σε ποσοστό 50%: α) του ποσού των 5.400 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ ως επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης του αιτούντος, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας.

To Top