Αλαφούζος πήγε στην Nova, αλλά είναι υπέρ της συμφωνίας ομάδων-ΕΡΤ!

Συζήτηση για περίπου 90 λεπτά είχαν ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος και ο αντιπρόεδρός της «πράσινης» ΠΑΕ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λεύτερη Αυγενάκη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η αποτελεσματική αντιμετώπιση της βίας. Από εκεί και πέρα, στο τραπέζι της συζήτησης μπήκε και η πρόταση της ΕΡΤ για μείωση των αποδοχών των πέντε ομάδων που βρίσκονται στην στέγη της. Παρότι ο Παναθηναϊκός μετακινήθηκε στη NOVA και έχει εξασφαλισμένο συμβόλαιο, ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αγωνία του στον Λευτέρη Αυγενάκη διότι σε περίπτωση που ισχύσει η εν λόγω μείωση ίσως υπάρξουν απρόβλεπτες συνέπειες στο πρωτάθλημα, μέχρι και κίνδυνος μη διεξαγωγής του.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πρακτικά τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας ΕΡΤ-ομάδων όπως αυτή είχε υπογραφεί πριν τις εκλογές, στη λογική ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, τόνισε στον Υφυπουργό ότι οι ομάδες έχουν στηρίξει τον προϋπολογισμό τους στα λεφτά της ΕΡΤ και σε περίπτωση «κουρέματος» ίσως υπάρξει πρόβλημα με τη βιωσιμότητά τους.

To Top