ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλεξάκου: “Προβλήματα σε άμυνα και μπλοκ…”

H Φρόσω Αλεξάκου του Άρη αναφέρθηκε στην ήττα που γνώρισαν οι κιτρινόμαυρες από τον Ολυμπιακό.

Όπως είπε μετά τον αγώνα: «Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα και μεγάλο πρόβλημα στο μπλοκ. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε τέτοια χτυπήματα γιατί ο Ολυμπιακός είχε επιλογές από όλες τις ζώνες αλλά δεν βγήκε στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μας υποτιμούσε και εμείς θέλαμε να κάνουμε κάποιες δοκιμές και τεστ για τα επόμενα παιχνίδια μας».

Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός) : «Γνωρίζαμε ότι ο Άρης θα είναι από τις καλές ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν την φετινή χρονιά και θα είναι στις ψηλές θέσεις. Μπήκαμε σοβαρά στο παιχνίδι, κάναμε αυτό που δουλεύαμε στις προπονήσεις και με αρκετή καλή απόδοση η νίκη φάνηκε πιο εύκολη από όσο ήταν»

Αρέτα Κονόμι (Ολυμπιακός) : «Σίγουρα ήταν πιο εύκολα από όσο και εμείς περιμέναμε. Παίξαμε σοβαρά και συγκεντρωμένα και πήραμε τη νίκη που ήταν το ζητούμενο στον αγώνα. Πιστεύω με την προσθήκη της διαγώνιας του ο Άρης θα εμφανιστεί ακόμη καλύτερα. Εμείς πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και την συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

To Top