Αλεξανδρής: “Θα κάνουμε κι άλλη κίνηση αν…”

Ανοικτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Άρη άφησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.  Ο τεχνικός των κίτρινων δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική εμφάνιση της ομάδας και αναφέρθηκε στη νοοτροπία που θα πρέπει να διακατέχει τους παίκτες του.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του επεσήμανε πως «το Περιστέρι είναι μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό. Έδειξε καλά στοιχεία στα φιλικά παιχνίδια. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν έκπληξη για μένα που δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Κάναμε λάθη τακτικής. Ηρεμήσαμε στο ημίχρονο, δώσαμε κάποιες εντολές για να ανοίξουμε την άμυνα του Περιστερίου και παίξαμε με μια εικόνα που δείχνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι όταν θα είμαστε όλοι μαζί, θα παρουσιάσουμε το πραγματικό πρόσωπό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που κάνει ό,τι ζητάει το τεχνικό επιτελείο, αλλά και τον κόσμο».

Ρωτήθηκε αν αλλάζουν και οι στόχοι μετά την απόκτηση του Μιχάλη Πελεκάνου. «Εκ των πραγμάτων οι στόχοι του Άρη είναι υψηλοί. Αυτή είναι η ψυχοσύνθεση του κάθε Αρειανού, να είναι υψηλοί οι στόχοι. Στη τελευταία ομιλία μου στους παίκτες μου, τους είπα ότι όποιος είναι στον Άρη πρέπει να ονειρεύεται να φθάσει ψηλά».

Σε ερώτηση αν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις ενίσχυσης του Άρη απάντησε: «Δεν μπορώ να απαντήσω. Οι ομάδες πάντα κάνουν έναν σχεδιασμό. Πιστεύω ότι φέτος είναι πετυχημένος γιατί υπήρχε άριστη συνεργασία με τη διοίκηση. Μπορεί να παρουσιαστεί κάτι καλό και να κάνουμε μια ακόμη κίνηση».

To Top